Paljonko matkailuauton vuokraus maksaa?

Matkailuauton vuokraus on yhä suositumpi tapa viettää lomaa. Se tarjoaa vapauden liikkua ja tutustua uusiin paikkoihin omassa tahdissa. Mutta paljonko matkailuauton vuokraus oikeastaan maksaa? Tässä artikkelissa käymme läpi eri tekijöitä, jotka vaikuttavat vuokrauksen hintaan.

Vuokrauksen perushinta

Matkailuauton vuokrauksen perushinta vaihtelee suuresti riippuen ajankohdasta, auton koosta ja varustelutasosta. Yleisesti ottaen hinnat ovat korkeammat kesäkuukausina ja lomakausina. Talvella ja sesongin ulkopuolella hinnat voivat olla huomattavasti edullisemmat. Meidän hinnaston löydät ajoneuvoesittelyjen yhteydessä.

Polttoaine- ja muut käyttökustannukset

Vuokrauksen perushinnan lisäksi on otettava huomioon polttoainekustannukset. Matkailuautot kuluttavat yleensä enemmän polttoainetta kuin henkilöautot, joten tämä voi olla merkittävä lisäkulu. Polttoaineen kulutus riippuu auton koosta ja ajotavasta, mutta keskimäärin se on noin 10-15 litraa per 100 kilometriä.

Lisäksi on hyvä huomioida mahdolliset tietullit, leirintäalueiden maksut ja pysäköintimaksut. Nämä kustannukset voivat vaihdella suuresti riippuen matkakohteesta ja reitistä.

Vakuutukset ja omavastuut

Useimmat vuokraamot tarjoavat perusvakuutuksen, joka sisältyy vuokrauksen hintaan. Tämä vakuutus kattaa yleensä vahingot ja varkaudet, mutta siihen liittyy omavastuuosuus. Omavastuu voi vaihdella 500 eurosta jopa 2000 euroon.

On mahdollista ostaa lisävakuutus, joka pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan. Tämä lisävakuutus maksaa yleensä 10-20 euroa per päivä. Suosittelemme harkitsemaan lisävakuutusta, erityisesti pidemmillä matkoilla tai jos matkustat alueilla, joissa on suurempi riski vahingoille.

Yhteenveto

Matkailuauton vuokrauksen hinta koostuu monista eri tekijöistä. Perushinta vaihtelee ajankohdan ja auton varustelun mukaan, ja lisäpalvelut sekä -varusteet voivat nostaa kokonaishintaa. Polttoainekustannukset, tietullit ja leirintäalueiden maksut ovat myös huomioitavia kuluja.

Vakuutukset ja omavastuut ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat vuokrauksen kokonaishintaan. Suosittelemme tutustumaan huolellisesti vuokrausehtoihin ja harkitsemaan lisävakuutuksen ottamista. Näin voit nauttia lomastasi ilman huolia ylimääräisistä kustannuksista.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä varauksen, ota yhteyttä meihin Jokicaravanilla. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydellisen matkailuauton seuraavalle seikkailullesi!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg