UUDET JA KÄYTETYT RETKEILYAUTOT

Löydä täydellinen retkeilyauto seuraavalle seikkailullesi. Jokicaravanilta saat uudet ja käytetyt retkeilyautot heti käyttöön. Voit myös vaihtaa aiemman retkeilyautosi uuteen. Uusien ja käytettyjen retkeilyautojen valikoimaamme kuuluu erilaisia malleja ja varusteluja, jotka tarjoavat mukavuutta matkallesi. Olipa tarpeenasi pieni ja kompakti kaupunkiauto tai iso ja tilava perheauto, meiltä löydät juuri teille sopivan vaihtoehdon mukavaan retkeilyyn.

Kaikki retkeilyautomme ovat tarkastettuja ja hyväkuntoisia, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen. Valikoimastamme löydät erilaisia malleja ja merkkejä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Myymme retkeilyautot huollettuina ja tarkastettuina. Uutena palveluna toimitamme retkeilyautot käyttövalmiina suoraan kotiinne. Kysy lisää!

Katso myös retkeilyauton vuosihuoltopaketti!

Hae asuntoautoja

Miten valita retkeilyauto?

Retkeilyauto tarjoaa vapauden ja joustavuuden matkailuun, mutta oikean auton valinta voi olla haastavaa. Tässä oppaassa käsitellään kolmea tärkeää tekijää: koko ja tilavuus, varustelu, sekä ajettavuus.

Koko ja Tilavuus

Retkeilyauton koko ja tilavuus ovat olennaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat sekä matkustusmukavuuteen että käytännöllisyyteen. Pienemmät retkeilyautot, kuten van-tyyppiset mallit, ovat ketteriä ja helppoja ajaa sekä parkkeerata kaupunkiympäristöissä. Ne ovat ihanteellisia yksin matkustaville tai pariskunnille. Näissä autoissa on yleensä perusmukavuudet, kuten sänky ja keittiö, mutta tilaa voi olla rajoitetusti.

Suuremmat retkeilyautot tarjoavat enemmän tilaa ja mukavuuksia, ja ne ovat sopivampia perheille tai suuremmille ryhmille. Näissä autoissa voi olla erilliset makuuhuoneet, suurempi keittiö, sekä tilavammat WC- ja suihkutilat. On tärkeää harkita, kuinka monta henkilöä matkustaa säännöllisesti ja kuinka paljon tilaa tarvitaan mukavaan oleskeluun ja säilytykseen.

Varustelu

Varustelu on toinen tärkeä tekijä retkeilyautoa valittaessa. Hyvin varustellussa retkeilyautossa on kaikki tarvittavat mukavuudet pitkille matkoille. Keittiö on yksi keskeisistä alueista; siinä tulisi olla riittävä varustelu, kuten jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja pesuallas. WC- ja suihkutilat ovat myös tärkeitä, erityisesti jos matkustetaan paikoissa, joissa näitä palveluja ei ole helposti saatavilla.

Säilytystilat ovat ratkaisevan tärkeitä, erityisesti pidemmillä matkoilla. Kannattaa kiinnittää huomiota vaatekaappeihin, ruokakomeroihin ja muihin säilytysratkaisuihin, jotta kaikki tarvittava mahtuu mukaan. Lisäksi teknologiset ratkaisut, kuten aurinkopaneelit, voivat parantaa omavaraisuutta ja mukavuutta matkoilla.

Ajettavuus

Ajettavuus on kolmas tärkeä tekijä retkeilyauton valinnassa. Eri mallit eroavat huomattavasti ajettavuuden ja parkkeerauksen suhteen. Pienemmät retkeilyautot ovat helpompia ajaa kapeilla teillä ja kaupungin keskustoissa. Ne ovat myös helpompia parkkeerata, mikä voi olla suuri etu vilkkailla alueilla.

Suuremmat retkeilyautot tarjoavat enemmän tilaa ja mukavuuksia, mutta ne voivat olla haasteellisia ajaa ja parkkeerata. On tärkeää testata eri malleja ja arvioida, mikä sopii parhaiten omaan ajotyyliin ja tarpeisiin. Ajomukavuuteen vaikuttavat myös auton moottoriteho, jousitus ja ohjattavuus.

Valitsemalla sopivan kokoisen, hyvin varustellun ja helposti ajettavan retkeilyauton voit varmistaa, että matkustaminen on mukavaa ja stressitöntä, tarjoten samalla kaikki tarvittavat mukavuudet ja tilat matkasi aikana.

Pienet ja suuret retkeilyautot – Kumpi valita?

Pienet retkeilyautot

Pienet retkeilyautot ovat täydellisiä perheille, jotka arvostavat kompaktia ja taloudellista matkustamista. Nämä autot, kuten campervanit ja pienet pakettiautot, ovat helppoja ajaa ja pysäköidä, erityisesti kaupungeissa ja ahtailla teillä. Pienet retkeilyautot ovat polttoainetehokkaita ja tarjoavat perusmukavuudet, kuten nukkumatilat, pienen keittiön ja usein myös wc. Niiden etuna on myös ketteryys ja helppo hallittavuus, mikä tekee niistä ihanteellisia lyhyille retkille tai perheille, jotka nauttivat yksinkertaisesta matkustamisesta.

Suuret retkeilyautot

Suuret retkeilyautot tarjoavat enemmän tilaa ja mukavuuksia, tehden niistä ihanteellisia pidemmille matkoille ja suuremmille perheille. Nämä autot, kuten suuret matkailuautot ja RV, sisältävät usein useita makuutiloja, täysin varustellun keittiön, kylpyhuoneen suihkulla ja runsaasti säilytystilaa. Suuret retkeilyautot tarjoavat kodin mukavuudet tien päällä, ja ne sopivat erinomaisesti perheille, jotka haluavat viettää pidempiä aikoja matkustellen. Vaikka suuret retkeilyautot voivat olla haastavampia ajaa ja pysäköidä, ne kompensoivat tämän runsaalla tilalla ja mukavuuksilla.

    • Ota yhteyttä

      Ota yhteyttä Jokicaravaniin oheisella lomakkeella. Voit pyytää matkailuautosta tai asuntovaunusta lisätietoja, ehdottaa aiempaa autoasi tai vaunuasi myytäväksi, tai tiedustella varaosia ja huoltoja.