Jokicaravan-sunlight-vuokraus
Katso vuokrattavan auton tai vaunun tiedot
Vuokrattavat matkailuautot ja asuntovaunut

Vuokrattavat matkailuautot ja asuntovaunut

Matkailuauto Sunlight T69L

Vaihtopäivä kesäkaudella: Perjantai.

Vuosimalli 2019. Saa ajaa 120 km/h. Rekisteröity 5:lle, turvavyöt 5:lle, makuupaikat 5:lle. Takana saarekevuode, edessä kätevä nostovuode kahdelle. Pöytäryhmästä tehtävissä vuode vielä yhdelle. Ajonaikainen ilmastointi ja jaksava 140 hv moottori sekä automaattivaihteisto tekevät matkanteosta miellyttävää. Lämmitys kaasulla ja sähköllä, jääkaappi, WC/suihku, TV. Kesäkaudella 21.6.-15.8. vain viikon jaksoissa. Ei lemmikkejä.

Matkailuauto Weinsberg CaraSuite, vm. 2021

Vaihtopäivä kesäkaudella: Maanantai.

Uusi auto. Saa ajaa 120 km/h. Rekisteröity 5:lle, turvavyöt 5:lle, makuupaikat 5:lle. Takana pitkittäinen parivuode, edessä kätevä nostovuode kahdelle. Pöytäryhmästä tehtävissä vuode vielä yhdelle. Ajonaikainen ilmastointi ja jaksava 140 hv moottori sekä automaattivaihteisto tekevät matkanteosta miellyttävää. Lämmitys kaasulla ja sähköllä, jääkaappi, WC/suihku, TV. Kesäkaudella 21.6.-15.8. vain viikon jaksoissa. Ei lemmikkejä.

Asuntovaunu Hobby 470 KMF OnTour, vm. 2021

Vaihtopäivä kesäkaudella: Perjantai.

Takana kerrosvuoteet, edessä parivuode. Pöytäryhmästä on mahdollista tehdä vielä lisävuode yhdelle. Vuodepaikkoja 5. Kevyt ja näppärä käsitellä. Kesäkaudella 21.6.-15.8. vain viikon jaksoissa. Ei lemmikkejä.

Asuntovaunu Hobby 495 UL, vm. 2021

Vaihtopäivä kesäkaudella: Maanantai.

Erillisvuoteet. U-pöytäryhmästä on mahdollista tehdä vuoteet kahdelle. Kevyt ja näppärä käsitellä. Kesäkaudella 21.6.-15.8. vain viikon jaksoissa. Ei lemmikkejä.

    • Ota yhteyttä

      Ota yhteyttä Jokicaravaniin oheisella lomakkeella. Voit pyytää matkailuautosta tai asuntovaunusta lisätietoja, ehdottaa aiempaa autoasi tai vaunuasi myytäväksi, tai tiedustella varaosia ja huoltoja.