Uudet ja käytetyt asuntoautot heti Jokicaravanilta
Matkailuautot

UUDET JA KÄYTETYT MATKAILUAUTOT SEURAAVALLE SEIKKAILULLE 

Löydä täydellinen matkailuauto seuraavalle seikkailullesi. Jokicaravanilta saat uudet matkailuautot ja käytetyt matkailuautot heti käyttöön. Voit myös vaihtaa aiemman matkailuautosi uuteen.  Uusien ja käytettyjen matkailuautojen valikoimaamme kuuluu erilaisia malleja ja varusteluja, jotka tarjoavat mukavuutta matkallesi. Olipa tarpeenasi pieni ja kompakti kaupunkiauto tai iso ja tilava perheauto, meiltä löydät juuri teille sopivan vaihtoehdon mukavaan matkailuun.  

Kaikki matkailuautomme ovat tarkastettuja ja hyväkuntoisia, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen. Valikoimastamme löydät erilaisia malleja ja merkkejä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. 

Myymme matkailuautot huollettuina ja tarkastettuina – myönnämme takuu-merkityille vaihtovaunuille 3 kuukauden toimintaturvan. Uutena palveluna toimitamme asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiinne. Kysy lisää!

Katso myös matkailuauton vuosihuoltopaketti!

Hae asuntoautoja

MATKAILUAUTOLLA SAAT VAPAUTTA JA JOUSTAVIA RATKAISUJA MATKUSTAMISEEN 

Matkailuvaunut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia maailmaa omalla aikataulullasi ja omien mieltymystesi mukaan. Ne ovat matkustamisen symboli, joka yhdistää vapauden ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla. 

Matkailuvaunut tarjoavat matkailijoille joustavan ratkaisun, joka mahdollistaa matkustamisen monin eri tavoin. Ne sopivat niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkaavillekin. Matkailuvaunujen suosio perustuu niiden tarjoamaan vapautumiseen perinteisten matkustusmuotojen rajoituksista. Niiden avulla voi kiertää maailmaa omalla tahdillaan, nauttien samalla kodin mukavuuksista. 

KÄYTTÖVALMIIT MATKAILUAUTOT MUKAVAAN LOMAILUUN 

Matkailuvaunujen suosio on kasvanut viime vuosina. Monet matkailijat ovat kääntyneet matkailuvaunujen puoleen, kun haluavat matkustaa turvallisesti ja omassa rauhassa. Lisäksi matkailuvaunut tarjoavat mahdollisuuden matkustaa lähelle luontoa ja kokea ainutlaatuisia maisemia ja elämyksiä. Jokicaravan tarjoaa uudet ja käytetyt matkailuautot mukavaan lomailuun. Kaikki matkailuautomme ovat käyttövalmiina sinua varten.  

VINKKEJÄ JA IDEOITA MATKAILUAUTOILUUN 

Jos harkitset matkailuvaunumatkaa, on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja ennen matkan aloittamista.  

1. Valitse matkailuvaunu, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Tutustu eri malleihin ja niiden ominaisuuksiin huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.  

2. Suunnittele reitti etukäteen, mutta jätä myös tilaa spontaaniudelle. Matkailuvaunulla matkustaessa voit pysähtyä missä ja milloin haluat, joten hyödynnä tätä vapautta suunnitellessasi matkaasi. 

3. Varmista, että olet valmistautunut matkaan asianmukaisesti. Tarkista, että matkailuvaunu on kunnossa ja varustettu kaikilla tarvittavilla välineillä ja varusteilla. Muista myös ottaa mukaan riittävästi ruokaa, juomaa ja muita tarvikkeita matkan varrella. 

Matkailuvaunut tarjoavat unohtumattoman matkustuskokemuksen, joka yhdistää vapauden ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla. Seikkailu odottaa, Jokicaravan auttaa – ota ohjakset käsiisi ja lähde tutkimaan maailmaa matkailuvaunun kanssa!  

    • Ota yhteyttä

      Ota yhteyttä Jokicaravaniin oheisella lomakkeella. Voit pyytää matkailuautosta tai asuntovaunusta lisätietoja, ehdottaa aiempaa autoasi tai vaunuasi myytäväksi, tai tiedustella varaosia ja huoltoja.