Jokicaravan-sunlight-vuokraus
Katso vuokrattavan auton tiedot
Vuokrattavat matkailuautot

Vuokrattavat matkailuautot Joensuu

Matkailuauto Dethleffs Just 90 T 7052 EB

Vaihtopäivä kesäkaudella: Perjantai.

Vuosimalli 2023. Saa ajaa 120 km/h. Rekisteröity 5:lle, turvavyöt 5:lle, makuupaikat 5:lle. Takana yhdistettävät erillisvuoteet, edessä kätevä nostovuode kahdelle. Pöytäryhmästä tehtävissä vuode vielä yhdelle. Ajonaikainen ilmastointi ja jaksava 140 hv moottori sekä manuaalivaihteisto tekevät matkanteosta miellyttävää. Lämmitys kaasulla ja sähköllä, jääkaappi, WC/suihku, TV, pyöräteline. Kesäkaudella 1.6.-31.8. vain viikon jaksoissa. Ei lemmikkejä.

Matkailuauto Dethleffs Just 90 T 6812 EB

Vaihtopäivä kesäkaudella: Maanantai.

Uusi auto vm 2022. Saa ajaa 120 km/h. Rekisteröity 5:lle, turvavyöt 5:lle, makuupaikat 5:lle. Takana yhdistettävät erillisvuoteet, edessä kätevä nostovuode kahdelle. Pöytäryhmästä tehtävissä vuode vielä yhdelle. Ajonaikainen ilmastointi ja jaksava 140 hv moottori. Manuaalivaihteisto, Lämmitys kaasulla ja sähköllä, jääkaappi, WC/suihku, TV, pyöräteline. Kesäkaudella 1.6.-31.8. vain viikon jaksoissa. Ei lemmikkejä.

Matkailuauto Dethleffs Just Go T 7055 EB

Vaihtopäivä kesäkaudella: Maanantai.

Vuosimallia 2023. Saa ajaa B-kortilla. Rekisteröity 4:lle, turvavyöt 4:lle, Makuupaikat 4:lle. Takana yhdistettävät erillisvuoteet ja iso takatalli. Edessä pöytäryhmä ja katosta sähköisesti laskeutuva parivuode. Lämmitys kaasulla ja sähköllä, jääkaappi, WC/suihku, TV, pyöräteline. Kesäkaudella 1.6.-31.8. vain viikon jaksoissa. Ei lemmikkejä.

    • Ota yhteyttä

      Ota yhteyttä Jokicaravaniin oheisella lomakkeella. Voit pyytää matkailuautosta tai asuntovaunusta lisätietoja, ehdottaa aiempaa autoasi tai vaunuasi myytäväksi, tai tiedustella varaosia ja huoltoja.