Vaihda asuntovaunu uuteen – Jokicaravan palvelee

Miksi vaihtaa asuntovaunu uuteen?

Asuntovaunun vaihtaminen uuteen voi tuoda mukanaan monia etuja. Uudet mallit tarjoavat usein parannettuja ominaisuuksia, kuten energiatehokkaampia ratkaisuja, parempaa eristystä ja modernimpia mukavuuksia, mikä tekee matkustamisesta miellyttävämpää ja huolettomampaa.

Vanhan asuntovaunun ylläpito voi tulla kalliiksi, kun korjaukset ja huollot lisääntyvät iän myötä. Uuden asuntovaunun hankkiminen voi pitkällä aikavälillä säästää rahaa ja aikaa, kun huoltokustannukset vähenevät ja voit keskittyä nauttimaan matkailusta. Me Jokicaravanilla tarjoamme laajan valikoiman uusia asuntovaunuja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Laaja valikoima huippumerkkejä

Meillä Jokicaravanilla on ilo tarjota asiakkaillemme laaja valikoima huippumerkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Nämä merkit ovat tunnettuja laadustaan ja luotettavuudestaan, ja ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten perhematkailu, pariskuntien seikkailut tai yksinmatkailu, meiltä löytyy sopiva asuntovaunu jokaiseen tilanteeseen.

Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai vierailla myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan asuntovaunun ja tarjoaa tarvittaessa lisätietoja eri malleista ja niiden ominaisuuksista. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden pyytää tarjousta suoraan verkkosivujemme kautta, mikä tekee uuden asuntovaunun hankinnasta entistä helpompaa.

Vaihtopalvelu ja käytetyt asuntovaunut

Jos sinulla on vanha asuntovaunu tai matkailuauto, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen. Me ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, ja tarjoamme kilpailukykyiset hinnat vaihdossa. Tämä tekee uuden asuntovaunun hankinnasta entistä edullisempaa ja helpompaa, kun voit hyödyntää vanhan ajoneuvosi arvon.

Käytetyt asuntovaunut käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen ja huollon ennen myyntiä, jotta voimme varmistaa niiden laadun ja luotettavuuden. Näin voit olla varma, että saat meiltä aina hyväkuntoisen ja turvallisen ajoneuvon, olipa kyseessä sitten uusi tai käytetty asuntovaunu. Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin, joten voit luottaa siihen, että asuntovaunusi pysyy hyvässä kunnossa myös tulevaisuudessa.

Käyttövalmiit toimitukset kotiovelle

Uutena palveluna tarjoamme mahdollisuuden saada asuntovaunu tai matkailuauto käyttövalmiina suoraan kotiovellesi. Tämä palvelu on suunniteltu tekemään uuden ajoneuvon hankinnasta mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa. Toimitamme ajoneuvon valmiiksi varusteltuna ja tarkastettuna, joten voit lähteä matkaan heti sen saavuttua.

Palvelumme kattaa koko Suomen, joten voit hyödyntää tätä kätevää toimitusvaihtoehtoa asuinpaikastasi riippumatta. Kysy lisää tästä palvelusta ja muista tarjouksistamme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi. Me Jokicaravanilla haluamme tehdä matkailusta mahdollisimman helppoa ja nautinnollista kaikille asiakkaillemme.

Lisävarusteet ja kanta-asiakasohjelma

Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Olipa kyseessä sitten kemikaalit, kaasut, aurinkopaneelit tai muut tarvikkeet, meillä on laaja valikoima laadukkaita tuotteita, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja antaa tarvittaessa vinkkejä niiden käytöstä.

Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat monia etuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista. Kanta-asiakasohjelmamme on suunniteltu palkitsemaan uskollisia asiakkaitamme ja tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua. Liittyminen on helppoa ja voit nauttia eduista heti ensimmäisestä ostoksestasi lähtien.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg