Jokicaravan-Weinsberg-matkailuauto

Vaihda asuntoauto uuteen

Uuden asuntoauton edut

Kun harkitset uuden asuntoauton hankintaa, on tärkeää ymmärtää, mitä etuja se tuo mukanaan. Uusi asuntoauto tarjoaa modernia teknologiaa ja mukavuuksia, jotka tekevät matkustamisesta entistä nautinnollisempaa. Lisäksi uudet asuntoautot ovat energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä. Tämä tarkoittaa pienempiä polttoainekustannuksia ja vähäisempää ympäristökuormitusta. Uusien mallien suunnittelussa on myös kiinnitetty huomiota tilankäyttöön, joten saat enemmän säilytystilaa ja mukavuutta pienemmässäkin ajoneuvossa.

Vaihtotarjoukset ja rahoitusvaihtoehdot

Me Jokicaravanilla tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa vanha asuntoautosi uuteen. Tämä on erinomainen tapa päivittää matkailuautosi ilman suurta kertakustannusta. Voit tuoda vanhan ajoneuvosi meille arvioitavaksi, ja saat siitä hyvityksen uuden asuntoauton hinnasta. Tämä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta taloudellisesti helpompaa ja joustavampaa.

Rahoitusvaihtoehtomme ovat monipuoliset ja joustavat. Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksusuunnitelman, joka mahdollistaa uuden asuntoauton hankinnan ilman suurta taloudellista rasitusta. Kysy meiltä lisää eri rahoitusvaihtoehdoista ja löydä itsellesi sopivin ratkaisu.

Laaja valikoima ja merkkien edut

Jokicaravanilla on laaja valikoima asuntoautoja tunnetuilta merkeiltä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus ja Hobby. Jokaisella merkillä on omat erityispiirteensä ja etunsa, jotka tekevät niistä erinomaisia valintoja erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi Dethleffs-matkailuautot tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään, kun taas Sunlight tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Weinsbergin mallit ovat tunnettuja tilankäytön tehokkuudesta ja mukavuudesta, ja Knaus tarjoaa laajan valikoiman eri kokoisia ja varusteltuja malleja. Hobby-matkailuautot puolestaan ovat valmiita matkaan heti tehtaalta tullessaan, kiitos niiden kattavan varustelun. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva asuntoauto.

Käyttövalmiit toimitukset ja huoltopalvelut

Uutena palveluna tarjoamme mahdollisuuden saada asuntoautosi käyttövalmiina suoraan kotiovellesi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvon noutamisesta tai sen valmistelusta matkaa varten. Me hoidamme kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä nauttimaan matkasta heti alusta alkaen.

Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme merkeille. Tämä takaa, että asuntoautosi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis seuraavaan seikkailuun. Voit luottaa siihen, että meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus huoltaa ajoneuvosi ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Lisävarusteet ja kanta-asiakasohjelma

Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Olipa kyseessä sitten kemikaalit, kaasut tai muut matkailuauton tarvikkeet, meillä on laaja valikoima, josta valita. Näin voit varustaa asuntoautosi juuri omien tarpeidesi mukaan ja tehdä matkustamisesta entistä mukavampaa ja sujuvampaa.

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja saat lisäetuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista. Kanta-asiakkaana saat myös ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista. Tämä on erinomainen tapa säästää rahaa ja varmistaa, että saat aina parasta mahdollista palvelua ja tuotteita.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg