Uudet matkailuautot suoraan kotiin kuljetettuna Jokicaravanilta!

Matkailuauton hankinta ei ole koskaan ollut helpompaa

Matkailuauton hankinta voi olla monimutkainen prosessi, mutta me Jokicaravanilla teemme siitä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Meidän laajasta valikoimastamme löydät matkailuautot ja asuntovaunut tunnetuilta merkeiltä kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@B. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme.

Uutena palveluna tarjoamme matkailuautojen ja asuntovaunujen toimituksen suoraan kotiisi. Tämä tarkoittaa, että voit valita unelmiesi ajoneuvon ja saada sen käyttövalmiina kotiovellesi ilman ylimääräistä vaivaa. Kysy lisää tästä palvelusta myyjiltämme ja tee matkailuauton hankinnasta entistä helpompaa.

Laaja valikoima matkailuautoja ja asuntovaunuja

Meillä on laaja valikoima matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä kompakti matkailuauto nopeisiin reissuihin kahdestaan tai tilava matkailuauto koko perheelle, meiltä löydät varmasti sopivan ajoneuvon. Esimerkiksi Weinsbergin CaraCompact yhdistää van-luokan ketteryyden ja puoli-integroidun matkailuauton tilat, tarjoten erinomaisen käytännöllisyyden ja älykkäät säilytystilat.

Knausin mallistosta löytyy puolestaan vaihtoehtoja puoli-integroiduista täysintegroituun ja alkovi-mallisiin matkailuautoihin. Knaus VAN TI PLUS 650 MEG PLATINUM SELECTION tarjoaa nelivedon ja 177 hv moottorin, mikä tekee siitä täydellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin. Sunlightin matkailuautot taas ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja viimeistellystä työnjäljestään, tarjoten upeita puitteita seikkailuihin.

Vaihtoehtoja ja lisävarusteita jokaiseen tarpeeseen

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman lisävarusteita ja tuotteita, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa. Voit valita ajoneuvoosi esimerkiksi erikoisverhoilut, ilmastointijärjestelmät ja muut oleelliset varusteet, jotka tekevät matkailuautostasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin, joten voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Jos sinulla on vanha asuntoauto tai matkailuvaunu, voit tarjota sitä vaihdossa. Ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, mikä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa. Liity myös kanta-asiakkaaksemme, niin voit saada esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan.

Toimitus suoraan kotiin – helppoa ja vaivatonta

Yksi suurimmista eduista, jonka tarjoamme asiakkaillemme, on matkailuautojen ja asuntovaunujen toimitus suoraan kotiin. Tämä palvelu on suunniteltu tekemään ajoneuvon hankinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvon noutamisesta tai kuljetuksesta, sillä me hoidamme kaiken puolestasi.

Toimitamme ajoneuvot koko Suomeen, joten voit asua missä tahansa ja silti hyödyntää tätä kätevää palvelua. Ajoneuvo toimitetaan käyttövalmiina, joten voit lähteä matkalle heti, kun se saapuu kotiovellesi. Tämä on erityisen kätevää, jos asut kaukana myymälöistämme, jotka sijaitsevat Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Ota yhteyttä ja aloita matkailuauton hankinta jo tänään

Jos olet kiinnostunut hankkimaan matkailuauton tai asuntovaunun, ota meihin yhteyttä jo tänään. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme ja pyytää tarjouksen helposti netissä. Myyjämme ovat valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ajoneuvon ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Älä odota enää, vaan aloita matkailuauton hankinta jo tänään ja nauti vapaudesta, jonka oma matkailuauto tarjoaa. Me Jokicaravanilla olemme täällä auttamassa sinua joka askeleella, jotta voit nauttia unohtumattomista matkailuelämyksistä.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg