Jokicaravan-Weinsberg-matkailuauto

Tutustu laajaan valikoimaamme asuntoautoja

Monipuolinen valikoima matkailuautoja

Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät tunnetut merkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Jokainen näistä merkeistä on tunnettu laadustaan ja luotettavuudestaan, joten voit olla varma, että saat parasta mahdollista vastinetta rahallesi.

Valikoimamme kattaa niin pienet ja ketterät matkailuautot kuin suuremmat ja tilavammat mallit. Olitpa sitten lähdössä lyhyelle viikonloppureissulle tai pidemmälle matkalle, meiltä löydät juuri sinulle sopivan matkailuauton. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälöissämme Joensuussa tai Lappeenrannassa.

Helppo ja vaivaton ostokokemus

Me Jokicaravanilla haluamme tehdä matkailuauton hankinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden pyytää tarjouksen suoraan verkkosivuiltamme tai tulla paikan päälle keskustelemaan tarpeistaan. Lisäksi uutena palveluna toimitamme matkailuautot ja asuntovaunut käyttövalmiina suoraan kotiisi.

Ostamme myös käytetyt matkailuautot ja asuntovaunut, joten voit tarjota vanhaa ajoneuvoasi vaihdossa. Tämä tekee uuden matkailuauton hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa. Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin, joten voit luottaa siihen, että matkailuautosi pysyy hyvässä kunnossa.

Kaikki tarvittavat lisävarusteet

Matkailuauton hankinta ei ole pelkästään ajoneuvon ostamista, vaan siihen liittyy myös monia lisävarusteita ja tarvikkeita. Meiltä löydät kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet, kuten kemikaalit, kaasut ja muut tarvikkeet. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat nämä tuotteet edulliseen kanta-asiakashintaan.

Lisävarustevalikoimamme on suunniteltu tekemään matkailusta mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Olitpa sitten kokenut karavaanari tai vasta-alkaja, meiltä löydät kaiken tarvittavan matkailuautosi varusteluun. Voit tutustua lisävarustevalikoimaamme verkkosivuillamme tai myymälöissämme.

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu

Jokicaravanilla asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa parasta mahdollista palvelua ja löytää juuri itselleen sopivan matkailuauton. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tulla käymään myymälöissämme. Olemme täällä sinua varten ja haluamme tehdä matkailuauton hankinnasta mahdollisimman miellyttävän kokemuksen. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja keskustelemaan tarpeistasi kanssamme!

Matkailuauton edut ja mahdollisuudet

Matkailuauto tarjoaa vapauden ja joustavuuden matkustamiseen. Voit suunnitella reittisi ja aikataulusi juuri niin kuin haluat, ilman hotellien ja muiden majoituspaikkojen rajoituksia. Matkailuauto on kuin liikkuva koti, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet.

Matkailuautolla matkustaminen on myös taloudellista. Voit säästää majoituskustannuksissa ja valmistaa omat ateriasi ajoneuvon keittiössä. Lisäksi matkailuauto tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin paikkoihin ja luontokohteisiin, joihin ei välttämättä pääse perinteisillä matkustusmuodoilla.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg