Tutustu Jokicaravanin laajaan valikoimaan matkailuautoja ja asuntovaunuja

Jokicaravan – Suomen eturivin asiantuntija matkailuautojen ja asuntovaunujen alalla

Jokicaravan on alansa huippunimi Suomessa, erikoistunut matkailuautojen ja asuntovaunujen maahantuontiin. Tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueella, ja meillä on toimipisteet Joensuussa sekä Lappeenrannassa. Asiakkaidemme käytettävissä on laaja valikoima sekä uusia että käytettyjä matkailuajoneuvoja ja asuntovaunuja arvostetuilta valmistajilta, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa, pyydä räätälöity tarjous tai tule käymään myymälöissämme!

Avaimet käteen -palvelu matkailuautoille ja asuntovaunuille – Toimitamme ne suoraan kotiovellesi

Jokicaravanin uusi palvelu mahdollistaa sen, että toimitamme valitsemasi matkailuauton tai asuntovaunun täysin varusteltuna suoraan kotiisi. Valikoimastamme löydät unelmiesi ajoneuvon, ja me huolehdimme lopusta. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä mukavasta palvelusta ja anna meidän toimittaa sinulle matkailuajoneuvo, joka on valmis viemään sinut uusiin seikkailuihin heti kun saat avaimet käteesi. Tarjoamme myös mahdollisuuden vaihtaa vanha matkailuajoneuvosi uuteen. Kun hankit meiltä matkailuauton tai asuntovaunun, voit luottaa siihen, että saat käyttöösi myös kattavat huoltopalvelut valmistajan suositusten mukaisesti. Kanta-asiakkaanamme hyödyt myös erikoistarjouksista, kuten alennuksista kemikaaleihin ja kaasuihin.

Kaikki tarvittava karavaanarin elämään – Jokicaravan tarjoaa

Jokicaravanilta löydät kaiken tarpeellisen karavaanarin elämään. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut matkailija, meiltä saat kaikki tarvittavat lisävarusteet ja tarvikkeet, jotka tekevät matkailuauton tai asuntovaunun käytöstä helppoa ja mukavaa. Kanta-asiakkaanamme nautit myös eduista, kuten alennuksista kemikaaleihin ja kaasuihin. Valitsemalla Jokicaravanin saat paitsi korkealaatuisen ajoneuvon, myös ensiluokkaisen asiakaspalvelun ja tuen matkailuun liittyvissä kysymyksissä.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra, Raisio, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tervajoki, Tuusula, Uusimaa, Tornio, Rovaniemi, Porvoo, Pirkkala, Pori, Pirkanmaa, Nurmijärvi, Nokia, Mikkeli, Lappeenranta, Kempele, Kouvola, Kokkola, Järvenpää, Kalajoki, Keminmaa, Kemi, Hyvinkää, Iisalmi, Hämeenlinna, Alajärvi, Forssa, Tampere, Jyväskylä, Salo, Lohja, Kajaani, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kuopio, Oulu, Joensuu, Vaasa ja Turku. Laajentuneen toimintamme ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ympäri Suomen. Olipa kotikaupunkisi listalla tai ei, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – olemme täällä sinua varten!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg