Parhaat kohteet Suomessa matkailuautolla – Vuokraajan opas

Oletko suunnittelemassa unohtumatonta lomaa ja haluat kokea Suomen kauneimmat maisemat omalla tahdillasi? Matkailuauto tarjoaa vapauden ja mukavuuden, jota et löydä mistään muualta. Jokicaravanin avulla voit löytää täydellisen matkailuauton seikkailuillesi ja nauttia Suomen luonnon tarjoamista elämyksistä. Tässä oppaassa jaamme vinkkejä parhaisiin kohteisiin, joissa matkailuautoilu on suorastaan taianomaista.

Matkailuauton vuokrauksen ABC

Ennen kuin suuntaat kohti Suomen upeita maisemia, on tärkeää tietää muutama asia matkailuauton vuokrauksesta. Valitse Jokicaravanin laajasta valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi sopiva ajoneuvo. Huomioi matkailuauton koko, varustelutaso ja vuokrausehdot. Varmista, että ajoneuvo on katsastettu ja vakuutettu, jotta matkasi sujuu turvallisesti. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, jotta voit keskittyä nauttimaan matkastasi.

Kun olet valinnut sopivan matkailuauton, on aika suunnitella reitti. Suomi on täynnä upeita kohteita, jotka ovat saavutettavissa matkailuautolla. Olipa kyseessä sitten Lapin erämaat, Suomen järvimaisemat tai rannikon idylliset pikkukaupungit, matkailuautolla pääset perille mukavasti ja omaan tahtiisi. Jokicaravanin kautta voit myös saada vinkkejä parhaisiin leirintäalueisiin ja pysähdyspaikkoihin.

Unohtumattomat matkakohteet Suomessa

Suomi on täynnä henkeäsalpaavia kohteita, jotka odottavat löytäjäänsä. Yksi suosituimmista matkailuautoreiteistä kulkee Suomen länsirannikkoa pitkin, tarjoten upeita merimaisemia ja viehättäviä pikkukaupunkeja. Älä ohita Rauman vanhaa kaupunkia tai Vaasan saariston luonnonkauneutta. Pohjoisessa Lappi kutsuu seikkailijoita revontulien ja tunturimaisemien äärelle. Kesällä voit kokea yöttömän yön taian ja talvella lumoavan hankien ja tähtitaivaan.

Jos kaipaat rauhaa ja luonnonläheisyyttä, suuntaa itään ja koe Saimaan järvialueen rauha. Voit pysähtyä Savonlinnassa nauttimaan oopperajuhlista tai tutustua Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistoihin. Matkailuautolla voit myös helposti tutustua Suomen etelä- ja keskiosien järviylängön alueeseen, jossa voit vierailla esimerkiksi Jyväskylässä tai Tampereella ja nauttia kaupunkielämästä luonnon keskellä.

Vinkkejä matkailuautolomalle

Matkailuautolomalla vapaus on valttia, mutta hyvä suunnittelu takaa parhaan kokemuksen. Tarkista aina etukäteen leirintäalueiden ja taukopaikkojen palvelut ja aukioloajat. Jokicaravan suosittelee myös tutustumaan paikallisiin tapahtumiin ja festivaaleihin, jotka voivat tuoda lisämaustetta matkaasi. Muista myös, että matkailuautolla liikkuminen vaatii vastuullisuutta ja luonnon kunnioittamista. Noudata leirintäalueiden sääntöjä ja pidä ympäristö siistinä.

Lopuksi, muista nauttia matkasta ja sen tuomista yllätyksistä. Matkailuautolla matkustaminen antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Suomeen omilla ehdoillasi. Jokicaravan toivottaa sinulle ikimuistoista matkaa Suomen teillä – turvallista matkaa ja upeita elämyksiä!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg