Jokicaravan-Dethleffs-matkailuauto

Osta uusi matkailuauto Jokicaravanilta nyt!

Laaja valikoima matkailuautoja

Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät tunnetut merkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Jokainen näistä merkeistä tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia ja varusteluvaihtoehtoja, jotka tekevät matkailusta mukavaa ja vaivatonta.

Olipa tarpeesi sitten kompakti matkailuauto lyhyille reissuille tai tilava ajoneuvo koko perheen lomamatkoille, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Käyttövalmiit ajoneuvot suoraan kotiin

Uutena palveluna tarjoamme mahdollisuuden saada matkailuautosi tai asuntovaunusi käyttövalmiina suoraan kotiovellesi toimitettuna. Tämä palvelu on suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme elämää ja varmistamaan, että pääset nauttimaan lomastasi ilman ylimääräistä vaivaa.

Toimitamme ajoneuvot koko Suomeen, joten voit olla varma, että saat uuden matkailuautosi nopeasti ja vaivattomasti. Kysy lisää tästä palvelusta myyjiltämme ja tee lomastasi entistä helpompi ja mukavampi.

Vaihtomahdollisuus ja käytetyt ajoneuvot

Jos sinulla on vanha matkailuauto tai asuntovaunu, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen ajoneuvoon. Ostamme käytetyt matkailuautot ja asuntovaunut, ja tarjoamme niille kilpailukykyisen hinnan. Tämä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa.

Meiltä löydät myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Huolehdimme siitä, että ajoneuvosi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis seuraavaan seikkailuun. Voit luottaa siihen, että saat meiltä asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

Kattavat lisävarusteet ja tuotteet

Jokicaravan tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita ja tuotteita, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa. Meiltä löydät kaiken tarvittavan, kuten kemikaalit, kaasut ja muut karavaanarin tärkeimmät tarvikkeet. Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat nämä tuotteet edulliseen kanta-asiakashintaan.

Lisävarusteiden avulla voit räätälöidä matkailuautosi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Olipa kyseessä sitten lisävarusteet mukavuuden lisäämiseksi tai käytännölliset ratkaisut tilan hyödyntämiseksi, meiltä löydät kaiken tarvittavan.

Asiantunteva ja luotettava palvelu

Jokicaravan on valtuutettu maahantuoja useille tunnetuille matkailuautomerkille, ja tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Meillä on vuosien kokemus alalta, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Voit luottaa siihen, että saat meiltä asiantuntevaa neuvontaa ja apua kaikissa matkailuauton hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteenamme on tehdä matkailuauton hankinnasta ja käytöstä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asiakkaillemme.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg