Osta käyttövalmis asuntoauto!

Miksi valita käyttövalmis asuntoauto?

Kun harkitset matkailuauton hankintaa, käyttövalmis asuntoauto on erinomainen valinta. Se säästää aikaa ja vaivaa, sillä kaikki tarvittavat varusteet ja mukavuudet ovat jo valmiina. Tämä tarkoittaa, että voit lähteä matkaan heti, kun saat auton käsiisi. Ei enää pitkiä valmisteluja tai lisävarusteiden hankintaa – kaikki on jo valmiina.

Me Jokicaravanilla tarjoamme laajan valikoiman käyttövalmiita asuntoautoja, jotka on tarkastettu ja huollettu huolellisesti. Tämä takaa, että saat luotettavan ja turvallisen ajoneuvon, joka on valmis seikkailuihin. Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut, joten voit luottaa siihen, että matkasi sujuu ongelmitta.

Laaja valikoima huippumerkkejä

Valikoimastamme löydät tunnettuja ja luotettavia merkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Jokainen näistä merkeistä tarjoaa erilaisia malleja ja varustelutasoja, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olipa tarpeesi sitten kompakti retkeilyauto tai tilava perheauto, meiltä löydät tarvitsemasi.

Esimerkiksi Dethleffs-matkailuautot tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään. Ne tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta, olipa kyseessä sitten kesämatka tai talvinen hiihtoloma. Sunlight-matkailuautot puolestaan ovat luotettavia ja valmiita seikkailuun, ja niiden tilaratkaisut tekevät matkustamisesta miellyttävää.

Helppo ja vaivaton toimitus

Uutena palveluna tarjoamme mahdollisuuden toimittaa asuntoautot ja matkailuvaunut käyttövalmiina suoraan kotiisi. Tämä tekee hankinnasta entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksesta tai ajoneuvon noutamisesta – me hoidamme kaiken puolestasi.

Toimitamme ajoneuvot koko Suomeen, joten sijainnillasi ei ole väliä. Voit luottaa siihen, että saat uuden asuntoautosi nopeasti ja vaivattomasti, valmiina lähtöön. Kysy lisää toimituspalvelustamme ja tee matkailuauton hankinnasta helppoa ja stressitöntä.

Vaihtomahdollisuus ja huoltopalvelut

Jos sinulla on jo asuntoauto tai matkailuvaunu, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen. Ostamme käytetyt asuntoautot ja matkailuvaunut, ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Tämä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa.

Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Voit luottaa siihen, että ajoneuvosi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis matkaan. Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet, kuten kemikaalit ja kaasut, kanta-asiakashintaan.

Ota yhteyttä ja aloita seikkailusi

Jos olet kiinnostunut hankkimaan käyttövalmiin asuntoauton, tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme. Voit myös pyytää tarjouksen tai tulla käymään myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ajoneuvon.

Älä odota enää – aloita seikkailusi jo tänään! Ota yhteyttä ja kysy lisää käyttövalmiista asuntoautoistamme. Me Jokicaravanilla olemme valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen matkakumppanin seuraavalle seikkailullesi.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg