Jokicaravan-T@B-asuntovaunu

Myy vanha matkailuvaunusi meille

Miksi myydä vanha matkailuvaunu meille?

Oletko harkinnut vanhan matkailuvaunusi myymistä? Me Jokicaravanilla tarjoamme sinulle helpon ja vaivattoman tavan päästä eroon vanhasta matkailuvaunustasi. Ostamme käytetyt matkailuvaunut ja asuntoautot, ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Tämä on erinomainen tilaisuus päivittää kalustosi uuteen ja nykyaikaiseen malliin.

Vanhan matkailuvaunun myyminen meille on myös ympäristöystävällinen valinta. Kierrätämme ja kunnostamme vanhat vaunut, jotta ne voivat jatkaa elämäänsä uusien omistajien kanssa. Näin vähennämme jätteen määrää ja edistämme kestävää kehitystä. Lisäksi, kun myyt vaunusi meille, voit olla varma, että se päätyy hyvään kotiin.

Helppo ja nopea prosessi

Meillä myyntiprosessi on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista paperitöistä tai pitkistä odotusajoista. Ota yhteyttä meihin, ja me hoidamme loput. Voit myös tarjota vanhaa matkailuvaunuasi vaihdossa uuteen, jolloin saat hyvityksen suoraan uuden vaunun hinnasta.

Prosessi alkaa yhteydenotolla, jonka jälkeen arvioimme matkailuvaunusi kunnon ja teemme sinulle tarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, sovimme noutoajan ja -paikan. Voimme myös noutaa vaunun suoraan kotoasi, mikä tekee myynnistä entistäkin helpompaa. Näin voit keskittyä nauttimaan uudesta matkailuvaunustasi ilman ylimääräistä stressiä.

Reilu hinta ja asiantunteva arviointi

Ymmärrämme, että vanhan matkailuvaunun myyminen voi olla tunteellinen prosessi. Siksi tarjoamme sinulle reilun ja kilpailukykyisen hinnan. Arvioimme vaunusi kunnon ja markkina-arvon perusteella, jotta voit olla varma saavasi parhaan mahdollisen hinnan. Meillä on vuosien kokemus matkailuvaunujen ja asuntoautojen arvioinnista, joten voit luottaa asiantuntemukseemme.

Arviointiprosessimme on läpinäkyvä ja reilu. Käymme läpi vaunusi kunnon, varusteet ja mahdolliset korjaustarpeet. Tämän perusteella teemme sinulle tarjouksen, joka heijastaa vaunusi todellista arvoa. Voit olla varma, että saat meiltä reilun hinnan ilman piilokuluja tai yllätyksiä.

Laaja valikoima uusia matkailuvaunuja

Kun myyt vanhan matkailuvaunusi meille, voit samalla tutustua laajaan valikoimaamme uusia matkailuvaunuja ja asuntoautoja. Olemme valtuutettu maahantuoja useille tunnetuille merkeille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaunun, olipa tarpeesi mikä tahansa.

Uusien vaunujen lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut ja lisävarusteet, jotta voit nauttia matkailusta ilman huolia. Voit myös liittyä kanta-asiakkaaksemme ja saada etuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista. Näin voit tehdä matkailusta entistäkin mukavampaa ja edullisempaa.

Ota yhteyttä ja aloita myyntiprosessi

Jos olet valmis myymään vanhan matkailuvaunusi, ota meihin yhteyttä jo tänään. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Me vastaamme nopeasti ja autamme sinua kaikissa myyntiprosessin vaiheissa. Näin voit olla varma, että myynti sujuu mutkattomasti ja vaivattomasti.

Älä odota enää, vaan ota ensimmäinen askel kohti uutta matkailuvaunua. Me Jokicaravanilla olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa matkailuvaunuihin liittyvissä asioissa. Myy vanha vaunusi meille ja aloita uusi seikkailu uudella vaunulla!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg