Miten varata matkailuauto vuokralle?

Matkailuauton vuokrauksen ABC

Oletko suunnittelemassa unohtumatonta lomaa ja haluat kokea vapauden tunteen tien päällä? Matkailuauton vuokraaminen on loistava tapa tutustua uusiin paikkoihin omatoimisesti ja mukavasti. Jokicaravan tarjoaa laadukkaat ja hyvin varustellut matkailuautot, jotka tekevät lomastasi ikimuistoisen. Ennen kuin lähdet seikkailuun, on tärkeää tietää muutama perusasia matkailuauton vuokrauksesta.

Ensimmäinen askel on miettiä, millaista matkailuautoa tarvitset. Kuinka monta henkilöä on matkassa? Tarvitsetko erityisvarusteita, kuten pyörätelineen tai markiisin? Jokicaravanin valikoimasta löydät eri kokoisia ja varustelutasoisia matkailuautoja, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. On myös tärkeää varmistaa, että sinulla on voimassa oleva ajokortti ja tarvittavat vakuutukset. Me Jokicaravanilla autamme sinua mielellämme kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Varausprosessi askel askeleelta

Kun olet päättänyt matkailuauton tyypin ja tarvittavat lisävarusteet, on aika siirtyä varausprosessiin. Jokicaravanin kätevä online-varausjärjestelmä tekee matkailuauton vuokraamisesta helppoa ja vaivatonta. Valitse haluamasi ajankohta, matkailuauto ja lisäpalvelut, ja täytä tarvittavat tiedot. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi, ja kaikki tarvittavat asiakirjat ovat valmiina noudettaessa.

On suositeltavaa tehdä varaus hyvissä ajoin, erityisesti sesonkiaikoina, jolloin kysyntä on suurimmillaan. Näin varmistat, että saat juuri sen matkailuauton, joka parhaiten sopii toiveisiisi. Jokicaravan tarjoaa myös joustavat peruutusehdot, joten voit tehdä varauksen huoletta. Muista tarkistaa vuokrausehdot huolellisesti ja kysy meiltä, jos jokin asia mietityttää.

Matkalle lähtö ja palautus

Kun noutopäivä koittaa, Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta käy kanssasi läpi matkailuauton toiminnot ja varusteet. Saat kattavan perehdytyksen, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman turvallisesti ja miellyttävästi. Tarkistamme yhdessä auton kunnon, jotta palautuksen yhteydessä kaikki sujuu ongelmitta. Muista myös tutustua ajoreitteihin ja leirintäalueiden sijainteihin etukäteen, jotta voit suunnitella reittisi sujuvasti.

Palauttaessasi matkailuauton, varmista että se on siistissä kunnossa ja kaikki varusteet ovat paikoillaan. Jokicaravanin henkilökunta tarkistaa auton kanssasi, ja kun kaikki on kunnossa, voit suunnata kotiin täynnä uusia muistoja. Jos matkan aikana herää kysymyksiä tai tarvitset apua, Jokicaravanin tuki on vain puhelinsoiton päässä. Olemme täällä varmistamassa, että matkasi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg