Millaisia vakuutuksia tarvitsen matkailuauton vuokrauksessa?

Matkailuauton vuokraus on erinomainen tapa tutustua uusiin paikkoihin ja nauttia vapaudesta. Kuitenkin, ennen kuin lähdet matkaan, on tärkeää varmistaa, että sinulla on tarvittavat vakuutukset. Tässä artikkelissa käymme läpi, millaisia vakuutuksia tarvitset matkailuauton vuokrauksessa ja miksi ne ovat tärkeitä.

Perusvakuutus

Perusvakuutus on yleensä sisällytetty matkailuauton vuokrauksen hintaan. Tämä vakuutus kattaa yleensä kolmannen osapuolen vahingot, kuten toisen ajoneuvon tai omaisuuden vahingoittumisen. On kuitenkin tärkeää tarkistaa, mitä perusvakuutus tarkalleen ottaen kattaa ja mitkä ovat sen rajoitukset.

Perusvakuutus ei välttämättä kata kaikkia mahdollisia vahinkoja, kuten matkailuauton omia vaurioita tai varkauksia. Siksi on suositeltavaa harkita lisävakuutuksia, jotka tarjoavat laajemman suojan. Me Jokicaravanilla tarjoamme kattavat perusvakuutukset, mutta suosittelemme aina tarkistamaan vakuutuksen ehdot huolellisesti.

Kaskovakuutus

Kaskovakuutus on vapaaehtoinen, mutta erittäin suositeltava lisävakuutus. Se kattaa matkailuauton omat vahingot, kuten törmäykset, tulipalot ja varkaudet. Kaskovakuutus voi myös kattaa luonnonilmiöiden aiheuttamat vahingot, kuten myrskyt tai tulvat.

Kaskovakuutuksen avulla voit matkustaa huolettomammin, sillä tiedät olevasi suojattu monenlaisilta riskeiltä.

Omavastuun pienentäminen

Omavastuun pienentäminen on toinen tärkeä vakuutusvaihtoehto. Tämä vakuutus pienentää omavastuuosuuttasi, jos matkailuauto vahingoittuu tai varastetaan. Omavastuu on se summa, jonka joudut maksamaan itse ennen kuin vakuutus korvaa loput vahingosta.

Omavastuun pienentäminen voi olla erityisen hyödyllinen, jos haluat minimoida taloudelliset riskit. Tämä on erityisen suositeltavaa, jos matkasuunnitelmasi sisältävät paljon ajamista tai haastavia ajo-olosuhteita.

Matkavakuutus

Matkavakuutus on myös tärkeä osa matkailuauton vuokrausta. Matkavakuutus on erityisen tärkeä, jos matkustat ulkomaille ja se kattaa matkustajien henkilökohtaiset vahingot, kuten sairaanhoitokulut ja matkatavaroiden menetykset. Matkavakuutus voi myös kattaa matkan peruuntumisen tai keskeytymisen, mikä voi olla erittäin hyödyllistä odottamattomissa tilanteissa.

Yhteenveto

Matkailuauton vuokrauksessa tarvittavat vakuutukset voivat vaihdella, mutta perusvakuutus, kaskovakuutus, omavastuun pienentäminen ja matkavakuutus ovat yleisimpiä ja suositeltavia vaihtoehtoja. Jokainen näistä vakuutuksista tarjoaa erilaisen suojan ja auttaa varmistamaan, että matkasi sujuu mahdollisimman turvallisesti ja huolettomasti.

Me Jokicaravanilla haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat hyvin suojattuja matkansa aikana. Voit lukea lisää matkailuautojemme vuokrausehdoista ja vakuutuksesta sivuiltamme. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua vakuutusten valinnassa.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg