Miksi valita matkailuauto vuokraus lomalle?

Vapauden ja joustavuuden yhdistelmä tekee matkailuauton vuokraamisesta houkuttelevan vaihtoehdon monille matkailijoille. Jokicaravan tarjoaa laadukkaita matkailuautoja, jotka takaavat unohtumattoman loman niin perheille, pariskunnille kuin seikkailunhaluisille ystäväporukoillekin. Matkailuautolla matkustaminen mahdollistaa spontaanit pysähdykset kauniissa maisemissa ja yöpymisen luonnon helmassa, ilman että tarvitsee huolehtia hotellihuoneiden saatavuudesta tai aikatauluista.

Matkailuauton vuokraaminen Jokicaravanilta on helppoa ja vaivatonta. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia ja varustelutasoisia ajoneuvoja, jotka sopivat niin lyhyille retkille kuin pidemmillekin road trip -seikkailuille. Jokainen matkailuauto on huolellisesti huollettu ja varustettu kaikilla mukavuuksilla, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman miellyttävästi. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen matkailuauton käyttöön ennen vuokrauksen alkua, joten voit lähteä matkaan turvallisin mielin.

Matkailuautolla koet enemmän

Matkailuauton vuokraaminen avaa ovet uudenlaisiin kokemuksiin. Jokicaravanin matkailuautoilla pääset tutustumaan kohteisiin, jotka eivät välttämättä kuulu perinteisten turistireittien varrelle. Voit pysähtyä pieniin kyliin, nauttia paikallisten tuottajien herkuista ja löytää omat piilotetut helmet. Matkailuautolla matkustaessasi et ole sidottu yhteen paikkaan, vaan voit herätä joka aamu uudessa maisemassa, aivan kuin oma kotisi seuraisi mukanasi.

Jokicaravanin asiakkaana saat käyttöösi myös kattavan tukiverkoston. Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää matkan aikana, apu on aina lähellä. Lisäksi matkailuauton vuokraus on taloudellisesti järkevä valinta, sillä se yhdistää kuljetuksen ja majoituksen yhdeksi paketiksi, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Matkailuautossa voit valmistaa omat ateriasi, mikä tuo lisää säästöjä ja mahdollisuuden nauttia terveellisemmistä vaihtoehdoista.

Ympäristöystävällinen ja mukava matkustustapa

Ympäristötietoisuus on nykypäivän matkailussa yhä tärkeämpää, ja Jokicaravanin matkailuautot tarjoavatkin ekologisemman tavan matkustaa. Modernit matkailuautot ovat entistä polttoainetehokkaampia ja suunniteltu vähentämään ympäristövaikutuksia. Lisäksi, kun koko matkaseurue matkustaa yhdessä, vähenevät päästöt henkilöä kohden verrattuna siihen, että jokainen matkustaisi erikseen.

Mukavuus on yksi Jokicaravanin matkailuautojen vuokrauksen kulmakivistä. Ajoneuvoissa on tilavat nukkumatilat, hyvin varusteltu keittiö ja modernit kylpyhuoneet, jotka tekevät matkustamisesta nautinnollista. Matkailuautossa voit nauttia kaikista kodin mukavuuksista samalla, kun tutustut uusiin paikkoihin. Tämä tekee matkailuautosta ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat yhdistää seikkailun mukavuuteen.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg