Jokicaravan-Weinsberg-matkailuauto

Weinsberg matkailuautot

Weinsberg-matkailuautojen laaja mallisto kutsuu matkaan!

Tutustu nyt WEINSBERG‐matkailuautojen koko maailmaan. Olipa kyse kompaktista asuntoautosta nopeisiin reissuihin kahdestaan, suuresta matkailuautosta alkoveineen koko perheelle tai täysin varustellusta Edition‐mallista: WEINSBERGiltä löydät sopivan ajoneuvon leirintälomaunelmaasi varten. Jokainen WEINSBERG‐asuntoauto tarjoaa kattavat varusteluvaihtoehdot ja paljon joustavia pohjapiirroksia – näin voit sovittaa sen entistä yksilöllisemmin omiin tarpeisiisi. Iloitse kuudesta mallistamme, hämmästele mahtavaa hinta‐laatusuhdetta ja aloita riippumaton lomavapaus!

RETKEILYAUTOT

CaraBus 600 MQ (Peugeot)

[Edition Scandic]

Hinta alk. 64 820,00 €

Mutkikkaat keskikaupungin kadut tai leveät rantapromenadit: CaraBus vie sinut juuri sinne, minne lomallasi kaipaat. Se on tilavampi kuin kompakti ulkomuoto antaa odottaa, ja vakuuttaa hienostuneella ulkomuodollaan. Edition Scandic varustelu kuuluu hintaan!

Kysy peugeot alustaisesta CaraBus autosta enemmän myyjiltämme!

CaraBus Ford 550 MQ

[Edition Scandic]

Hinta alk. 61 600,00 €

Weinsberg uutuus malli nyt FORD alustalla! Ketteryys takaa täyden ajonautinnon. Kompakti CaraBus Ford on kotonaan kaikilla teillä, ja kätkee sisälleen yllättävän paljon tilaa. Sisäkorkeus on suuri, joten sisällä ei tarvitse varoa päätään, ja uskomattoman kantavuuden ansiosta voit pakata mukaan kaiken, mitä lomallasi tarvitset.

CaraBus Ford 600 MQ

[Edition Scandic]

Hinta alk. 63 910,00 €

Tehokkaasti käytettyjen sisätilojen ansiosta CaraBus 600MQ Fordissa on 599 cm ulkopituudella valtavasti tilaa kaikelle, mikä tekee lomastasi aivan erityisen.

MATKAILUAUTOT

CaraCompact Suite MB 640 MEG

EDITION [PEPPER]

Hinta alk. 91 100,00 €

Tähti on syttynyt! Van‐luokka, premium‐ajotunnelma, eksklusiivinen mukavuus, matkailuautojen voittaja hinnan ja suorituskyvyn suhteessa! Uudet CaraCompact‐erikoismallimme ovat omassa luokassaan, nyt myös MB ‐alustalla.

CaraCompact MB 640 MEG

EDITION [PEPPER]

Hinta alk. 88 820,00 €

Luokkansa leveimpänä vanina CaraCompact MB 640 MEG EDITION [PEPPER] vakuuttaa ainutlaatuisella avaruuden tunteellaan. Täydellinen pohjaratkaisu 2–3 hengelle, jotka pitävät runsaasta tilasta ja mukavuudesta premium‐luokassa!

CaraCompact 600 MEG (Peugeot)

EDITION [PEPPER]

Hinta alk. 82 780,00 €

Kompakti vain mitoiltaan. CaraCompactissa yhdistyvät van-luokan ketteryys ja puoli-integroidun matkailuauton tilat. Ulkomitoiltaan kompakti, silti sisällä tilaa kaikelle, mitä tarvitaan mukavaan retkielämään. Erittäin suuri käytännöllisyys ja älykkäät säilytystilat – voiko enempää toivoa?

Kysy Peugeot alustalla olevista autoista lisää myyjiltä!