Jokicaravan-Knaus-matkailuauto

Knaus matkailuautot

Knaus – vapautta jota kaipaat lomallasi!

KNAUS‐mallistosta löydät varmasti sopivan ajoneuvon, on se sitten puoli-integroitu, täysintegroitu tai alkovi-mallinen matkailuauto. Mallistot kattavat asuntoautot kompaktista van‐mallista tilavaan lineriin. Matkailuautoista löytyy lukuisia eri malleja, useita layouteja ja laajat lisävarusteet, joista pääset koostamaan oman unelmamatkailuautosi. 

VAN TI PLUS PLATINUM SELECTION 4X4

Hinta alk. 95 720,00 €

KNAUS VAN TI PLUS 650 MEG PLATINUM SELECTION ‐kampanjassa on mukana neliveto, 177 hv ‐moottori, kahdeksanportainen automaattivaihteisto, ohjaamon manuaalinen „Climatic“, ilmastointijärjestelmä, erikoisverhoilu ACTIVE ROCK PLATINUM SELECTION ‐brodeerauksella sekä paljon muuta oleellista varustusta kampanjahintaan sisällytettynä!

VAN TI MAN VANSATION

Hinta alk. 87 460,00 €

Kampanjamallina VANSATION tarjoaa lisäksi lukuisia varustelukohokohtia vakiovarusteena. Tästä hetkestä alkaen KNAUS VAN TI VANSATION on saatavilla myös MAN TGE ‐alustalla. VAN TI 640 MEG VANSATION ‐malli tarjoaa täydellistä ajodynamiikkaa ja suuremmoista mukavuutta.

TOURER VAN VANSATION

Hinta alk. 86 980,00 €

Uudessa TOURER VAN ‐mallissa kompaktit mitat yhdistyvät parhaaseen mahdolliseen ajomukavuuteen. Vapaudentunne on käsin kosketeltavaa. Ainutlaatuiset pohjaratkaisut, erinomainen mukavuus ja VW T6.1:n edut tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin. Perusajoneuvona vain 5,89 m pitkä!

SKY TI PLATINUM SELECTION

Hinta alk. 83 840,00 €

Myydyimmän mallisarjamme huipentuma: SKY TI on saatavilla laajasti varusteltuna PLATINUM SELECTION ‐erikoismallina, jossa on kattava varustelu erittäin houkuttelevalla hinnalla. Moderni suunnittelu henkii hyvää oloa. Mallistossa on monipuoliset pohjaratkaisut 2–6:lle hengelle, joten löydät varmasti sinulle oikeanlaisen SKY TI PLATINUM SELECTION ‐mallin!