Hobby asuntovaunut

Hobby. Elämää varten tehty.

Jokainen uusi Hobby-matkailuvaunujen sukupolvi vakuuttaa ensiluokkaisella vakiovarustuksella, avaralla sisustuksella, laadukkuudella, toiminnallisuudella ja ainutlaatuisella hinta-/laatusuhteella. Ei siis mikään ihme, että Hobbysta on tullut halutuin ja siten eniten myyty matkailuvaunumerkki Euroopassa.

MAXIA

Hinta alk. 38 500,00 €

Heille jotka pitävät skandinaavisesta mukavuudesta, nerokkkaasta toimivuudesta ja minimalistisesta muotoilusta: Hobby MAXIA ihastuttaa avoimella tilasuunnittelulla, luonnollisilla materiaaleilla, täydellisesti toisiinsa soinnutetuilla väreillä ja hyvällä fiiliksellä. Kaikki mahdollinen vakiona: HobbyKomplett -täysvarustuksella Maxiassasi on kaikki, mikä vie Sinut ja perheesi täydelliselle lomalle.

PRESTIGE

Hinta alk. 34 300,00 €

Vapautta, tilaa ja liikkumavaraa: Hobby PRESTIGE tarjoaa oman kodin luksusta matkalle.

12 yksilöllistä pohjaratkaisua tarjoavat tilavat asuin- ja makuualueet. Mallista riippuen tilaihmeeseemme mahtuu yöpymään mukavasti jopa seitsemän henkilöä.

ONTOUR

Hinta alk. 23 900,00 €

Reissussa kevyesti – kaikkien Sinulle tärkeiden varusteiden kanssa. Hobby ONTOUR on aina valmis nopeaan reissuun lähtöön.

Jopa 1200 kg painolla ja 2,20 m leveydellä kompakti Hobby ONTOUR on ideaalinen vaunu myös pienemmillä autoilla vedettäväksi. Kolmine mallivaihtoehtoineen se on oiva ensiaskel Hobby-maailmaan.

Elämä on parhaimmillaan rentoa, spontaania ja mutkatonta. Juuri sellaista on myös uusi BEACHY, joka on tehty kaikille vapaudesta nauttiville. Hobbyn tiimi on innoissaan uudenlaisista lomanäkymistä: auringosta kasvoilla, tuulesta hiuksissa, rannasta, hiekasta. BEACHY sopii täydellisesti tunnelmallisiin lomapäivityksiin. Katso videolta tarina siitä, mitä miten syntyi ”uusi rantatunnelma pyörillä”.

BEACHY 360

Hinta alk. 16 990,00 €

Fiksuja suunnitteluratkaisuja pienimmissäkin tiloissa – modulaarisen rakenteensa ansiosta BEACHY 360 on erityisen joustava. Vuode on päiväsaikaan istuinryhmä ja tarjoaa mukavan tilan kahdelle hengelle. Muutamalla kädenliikkeellä se muuntuu illalla lisävuoteeksi lapselle.

BEACHY 420

Hinta alk. 18 290,00 €

Lisää oleskelutilaa ja lisävuodepaikka. BEACHY 420 on juuri sopiva perheelle, jossa on yksi vanhempi lapsi tai kaksi pientä lasta. Kuten kaikki mallit, tämäkin on moduulirakenteinen ja monikäyttöinen. Kompakti keittiö ja vaatekaappi suurella peilillä; kaappi voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla Porta Potti wc:llä.

BEACHY 450

Hinta alk. 19 390,00 €

Tehty perheille ja ystävyksille. BEACHY 450:ssä on vuodepaikat neljälle aikuiselle tai 2-3-lapsiselle perheelle. Illallisvieraita tulossa? Ei hätää, pöydässä on tilaa jopa kahdeksalle henkilölle. Myös vuode- ja istuintilaa BEACHY 450 tarjoaa reilusti.