Jokicaravan-Dethleffs-matkailuauto
Dethleffs matkailuautot

Laadukkaat asuntoautot yli 80 vuoden kokemuksella

Yli 80 vuoden kokemus matkailuajoneuvojen valmistuksessa on myös sinun etusi! Uusi Dethleffs-matkailuauto ei vaan näytä hyvältä ulospäin vaan siinä on lukuisia lisäarvoa tuovia, vain Dethleffs-matkailuajoneuvoissa esiintyviä ominaisuuksia. Etuja, jotka tarjoavat enemmän mukavuutta, enemmän turvallisuutta ja pitkää käyttöikää. Kesämatka, hiihtoloma, metsään tai rannalle, kaupunkilomalle tai maailmanympärimatkalle?

Dethleffs matkailuautot

”Perhe kulkee mukana” – se oli yhtiömme perustajan Arist Dethleffsin lähtökohta, kun hän kehitti asuntovaunun voidakseen ottaa perheensä mukaan pitkille työmatkoilleen. Perhekeskeisyys on meille arvo, joka ohjaa toimintaamme joka ikinen päivä. Tärkein tavoitteemme on tarjota Dethleffsin ystäville ainutlaatuisia matkailuelämyksiä ajoneuvoillamme.

Haluamme myös olla asiakkaillemme luotettava ja rehti kumppani – osoituksena siitä meidät palkittiin vuonna 2017 saksalaisella Fairness-palkinnolla.

Dethleffs Pulse Classic 90

90-vuotisjuhlamalli Pulse Classic’sta löydät kattavat ”ready-to go” -varusteet kaikkine mukavuuksineen. Pisteenä i:n päällä on tyylikäs juhlavuosiverhoilu sekä tietenkin Dethleffs-ajoneuvoille tyypillinen korkea laatu ja luotettavuus ja Dethleffsin erinomaiset palvelut – ajoneuvomatkailun pioneerilta.

  • 90-vuotisjuhlamalli kattavalla ”Ready to go” -vakiovarustelulla
  • Pakkaa huoletta: sallittu kokonaismassa neljällä matkustajalla 3,5 t
  • Tilava L-istuinryhmä on erityisen mukava
  • Huippumukava IsoProtect-lattia
  • Tyylikäs juhlavuoden verhoilu ”Cosmopolitan”
  • Hulppea 205 cm sisäkorkeus tekee sisätiloista ainutlaatuisen avarat

Meiltä myös Dethleffs asuntovaunut