Jokicaravan-Dethleffs-matkailuauto
Dethleffs matkailuautot

Laadukkaat asuntoautot yli 80 vuoden kokemuksella

Yli 80 vuoden kokemus matkailuajoneuvojen valmistuksessa on myös sinun etusi! Uusi Dethleffs-matkailuauto ei vaan näytä hyvältä ulospäin vaan siinä on lukuisia lisäarvoa tuovia, vain Dethleffs-matkailuajoneuvoissa esiintyviä ominaisuuksia. Etuja, jotka tarjoavat enemmän mukavuutta, enemmän turvallisuutta ja pitkää käyttöikää. Kesämatka, hiihtoloma, metsään tai rannalle, kaupunkilomalle tai maailmanympärimatkalle?

Dethleffs matkailuautot

”Perhe kulkee mukana” – se oli yhtiömme perustajan Arist Dethleffsin lähtökohta, kun hän kehitti asuntovaunun voidakseen ottaa perheensä mukaan pitkille työmatkoilleen. Perhekeskeisyys on meille arvo, joka ohjaa toimintaamme joka ikinen päivä. Tärkein tavoitteemme on tarjota Dethleffsin ystäville ainutlaatuisia matkailuelämyksiä ajoneuvoillamme.

Haluamme myös olla asiakkaillemme luotettava ja rehti kumppani – osoituksena siitä meidät palkittiin vuonna 2017 saksalaisella Fairness-palkinnolla.

Tervetuloa Premium-luokkaan

Premium-luokan matkailuautomme XL I ja XXL A ovat aivan omaa luokkaansa niin tilavuuden, luotettavuuden, laadun kuin talviominaisuuksiensa puolesta. Niille on olemassa omat, erityiset tuotantolinjansa, ja jokaisessa autossa näkyy kokeneiden työntekijöidemme kätten jälki. Ensiluokkainen laatu ja viimeistely, joissa näkyy yli 89 vuoden kokemuksemme matkailuajoneuvojen valmistuksesta, tekevät lähtemättömän vaikutuksen.

Kaikki mallit on toteutettu kestävällä Dethleffs Lifetime-Plus-korirakenteella, joka tarjoaa ainutlaatuisen suojan kosteutta vastaan ja siten takaa matkailuauton arvon säilymisen.

Nykyaikainen kaksoispohjatekniikka antaa näille ajoneuvoille erinomaiset talviominaisuudet. Lämmitetyssä välipohjassa ovat tekniikka ja vesiasennukset suojassa pakkaselta – sen lisäksi sieltä löytyy paljon lämmintä säilytystilaa.

Ruhtinaalliset tilat ovat yksi Premium-luokan tunnusmerkkejä. Nämä yhdessä luksustason varustuksen kanssa täyttävät vaativimmatkin toiveet.

Meiltä myös Dethleffs asuntovaunut