Jokicaravan-Dethleffs-matkailuauto

Dethleffs matkailuautot ja retkeilyautot

Laadukkaat asuntoautot yli 80 vuoden kokemuksella

Yli 80 vuoden kokemus matkailuajoneuvojen valmistuksessa on myös sinun etusi! Uusi Dethleffs-matkailuauto ei vaan näytä hyvältä ulospäin vaan siinä on lukuisia lisäarvoa tuovia, vain Dethleffs-matkailuajoneuvoissa esiintyviä ominaisuuksia. Etuja, jotka tarjoavat enemmän mukavuutta, enemmän turvallisuutta ja pitkää käyttöikää. Kesämatka, hiihtoloma, metsään tai rannalle, kaupunkilomalle tai maailmanympärimatkalle?

Dethleffs matkailuautot

”Perhe kulkee mukana” – se oli yhtiömme perustajan Arist Dethleffsin lähtökohta, kun hän kehitti asuntovaunun voidakseen ottaa perheensä mukaan pitkille työmatkoilleen. Perhekeskeisyys on meille arvo, joka ohjaa toimintaamme joka ikinen päivä. Tärkein tavoitteemme on tarjota Dethleffsin ystäville ainutlaatuisia matkailuelämyksiä ajoneuvoillamme.

Haluamme myös olla asiakkaillemme luotettava ja rehti kumppani – osoituksena siitä meidät palkittiin vuonna 2017 saksalaisella Fairness-palkinnolla.

Just 90 T 7052 EB (Citroën)

Hinta alk. 80 390,00 €

Just caravaning! Laajan 90-vuotisjuhlavarustelun ansiosta on Just 90 -malleissa hinnassa mukana kaikki, mitä tarvitset nauttiaksesi lomastasi. Kuten myös Dethleffs-ajoneuvoille tyypillinen korkea laatu ja luotettavuus sekä Dethleffsin erinomaiset palvelut – ajoneuvomatkailun pioneerilta.

Trend T 7017 EB (Fiat)

Hinta alk. 84 490,00 €

Trend on todellinen perheystävä, ja sitä se on myös hinnaltaan. Trend-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla aito, viimeistelty Dethleffs-laatu, korkea varustelutaso ja sopiva hinta. Etuna mm. kosteutta kestävä ja ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Smart -korirakenne. Tässä mallissa erillisvuoteet ja takana kokoleveä wc / suihkutila!

Just Go T 7055 EB (Ford)

Hinta alk. 73 890,00 €

Olitpa sitten uusi tulokas, uuteen malliin vaihtava tai siirtyvä, tämä uusi Dethleffs-mönkijä innostaa sinua kattavilla varusteillaan reilulla hinta-laatusuhteella. Mukavuus, laatu, palvelu – jo perusversiossa mallissa on kaikki, mitä tarvitset, jotta voit nauttia rentouttavasta ajasta jopa viiden henkilön kanssa.

Dethleffs Retkeilyautot

Dethleffs Globetrail on enemmän kuin pelkkä muunneltu pakettiauto. Se on oma ”joka tilanteen autosi” jossa voit asua mukavasti myös tien päällä. Viimeisen 17 vuoden aikana on kehitetty ja rakennettu yli 55 000 retkeilyautoa muiden merkkien toimesta. On siis aika rakentaa myös oma retkeilyauto! Siksi Dethleffs on hyödyntänyt vuosien kokemustaan suunnitellakseen retkeilyauton joka ilahduttaa sinua harkituilla yksityiskohdilla, modernilla tunnelmalla ja runsaalla 90-vuotisjuhlapaketilla. Luonnollisesti Dethleffsin laadulla. Ford alustainen uutuus nyt tilattavissa vuodelle 2023!

Dethleffs Globetrail 590 C

Hinta alk. 71.290,00 €

Valmiina matkaan runsaan 90-vuoden juhlavarustuksen ansiosta!

  • Mustat kevytmetallivanteet lisäävät urheilullista ilmettä Globetrailiin. Saatavana myös 18″ vanteilla Dethleffsin lisävarusteista!
  • Aurinkopaneelin, peruutuskameran ja TV:n valmius.
  • Leveä markiisi tuo varjoisan paikan auton viereen ja ulottuu liukuoven ulkopuolelle.
  • Ylelliset varusteet myös ohjaamossa: kaksisävyinen kojelauta, nahkainen ohjauspyörä, vakionopeudensäädin ja paljon muuta!
  • Lämmitettävät ja sähkökäyttöiset sivupeilit
  • Korin väriin sopiva etupuskuri

Meiltä myös Dethleffs asuntovaunut