Matkailuautot, tarvikkeet ja huoltopalvelut saman katon alta!

Laaja valikoima matkailuautoja ja asuntovaunuja

Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät tunnetut merkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@B. Olitpa sitten kokenut karavaanari tai vasta-alkaja, meillä on varmasti sinulle sopiva ajoneuvo.

Valikoimamme kattaa niin pienet ja ketterät matkailuautot kuin suuremmat ja tilavammat asuntovaunut. Voit tutustua tarjontaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälässämme Joensuussa tai Lappeenrannassa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ajoneuvon.

Kaikki tarvittavat tarvikkeet karavaanareille

Matkailuauton tai asuntovaunun varustelu on tärkeä osa mukavaa ja turvallista matkailua. Meiltä löydät kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Valikoimassamme on muun muassa kemikaalit, kaasut, sähkövarusteet ja keittiötarvikkeet. Näiden avulla voit varmistaa, että matkasi sujuu ongelmitta ja mukavasti.

Lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaillemme erikoishintoja tietyistä tuotteista. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat esimerkiksi kemikaalit ja kaasut edullisempaan hintaan. Näin voit säästää rahaa ja varmistaa, että sinulla on aina tarvittavat tarvikkeet matkallasi.

Kattavat huoltopalvelut

Matkailuauton tai asuntovaunun säännöllinen huolto on tärkeää, jotta ajoneuvo pysyy hyvässä kunnossa ja turvallisena käyttää. Me tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Asiantuntevat mekaanikkomme huoltavat ja korjaavat ajoneuvosi ammattitaidolla ja nopeasti.

Voit varata huoltoajan helposti verkkosivujemme kautta tai soittamalla suoraan myymäläämme. Tarjoamme myös mahdollisuuden huollattaa ajoneuvosi ennen sen toimitusta, jotta voit aloittaa matkasi huolettomasti ja turvallisesti. Kysy lisää huoltopalveluistamme ja varaa aika jo tänään!

Vaihtomahdollisuus ja käytetyt ajoneuvot

Jos sinulla on vanha matkailuauto tai asuntovaunu, voit tarjota sitä meille vaihdossa. Ostamme käytetyt ajoneuvot ja tarjoamme niistä kilpailukykyisen hinnan. Tämä on helppo ja vaivaton tapa päivittää ajoneuvosi uuteen ja nykyaikaisempaan malliin.

Meillä on myös valikoima käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka ovat käyneet läpi perusteellisen tarkastuksen ja huollon. Näin voit olla varma, että käytetty ajoneuvo on hyvässä kunnossa ja valmis matkalle. Tutustu käytettyjen ajoneuvojen valikoimaamme verkkosivuillamme tai tule käymään myymälässämme.

Toimituspalvelu suoraan kotiin

Uutena palveluna tarjoamme mahdollisuuden tilata matkailuauton tai asuntovaunun suoraan kotiisi toimitettuna. Tämä on erityisen kätevää, jos asut kauempana myymälöistämme tai haluat säästää aikaa ja vaivaa. Toimitamme ajoneuvot käyttövalmiina, joten voit aloittaa matkasi heti.

Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen, joten voit tilata ajoneuvon minne tahansa. Kysy lisää toimituspalvelustamme ja pyydä tarjous. Teemme kaikkemme, jotta matkailuauton tai asuntovaunun hankinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg