Matkailuautot kotiinkuljetuksella ja käyttövalmiina

Matkailuauton kotiinkuljetus – helppoa ja vaivatonta

Matkailuauton hankinta on suuri päätös, ja me Jokicaravanilla haluamme tehdä siitä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Uutena palveluna tarjoamme matkailuautojen kotiinkuljetuksen suoraan asiakkaan ovelle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvon noutamisesta tai kuljetuksesta – me hoidamme sen puolestasi.

Kotiinkuljetuspalvelumme kattaa koko Suomen, joten asuitpa missä tahansa, voit luottaa siihen, että matkailuautosi toimitetaan turvallisesti ja ajallaan. Tämä palvelu on erityisen kätevä niille, jotka asuvat kaukana myymälöistämme Joensuusta tai Lappeenrannasta. Voit keskittyä suunnittelemaan seuraavaa seikkailuasi, kun me huolehdimme logistiikasta.

Käyttövalmiit matkailuautot – valmiina matkaan

Kun matkailuauto toimitetaan kotiisi, se ei ole vain kuljetettu, vaan myös käyttövalmis. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvo on tarkastettu, huollettu ja varusteltu valmiiksi matkaa varten. Me Jokicaravanilla varmistamme, että kaikki tarvittavat toimenpiteet on tehty, jotta voit lähteä tien päälle heti, kun matkailuauto saapuu.

Käyttövalmiit matkailuautot sisältävät kaiken tarvittavan mukavaan ja turvalliseen matkailuun. Tämä sisältää esimerkiksi kemikaalit, kaasut ja muut tärkeät lisävarusteet. Voit siis olla varma, että matkailuautosi on täysin varusteltu ja valmis seikkailuun heti toimituksen jälkeen.

Laaja valikoima huippumerkkejä

Jokicaravan on valtuutettu maahantuoja useille tunnetuille matkailuautomerkille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@B. Tämä tarkoittaa, että meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia matkailuautoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä perhematka, pariskunnan seikkailu tai yksinmatkailu, meillä on sinulle sopiva ajoneuvo.

Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme. Sieltä löydät tarkat tiedot eri malleista, niiden varustelusta ja hinnoista. Jos tarvitset apua valinnassa, asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan.

Vaihtomahdollisuus ja huoltopalvelut

Jos sinulla on vanha matkailuauto tai asuntovaunu, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen ajoneuvoon. Me ostamme käytetyt matkailuautot ja asuntovaunut, ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Tämä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa.

Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että matkailuautosi pysyy hyvässä kunnossa ja turvallisena käyttää. Huoltopalvelumme kattavat kaiken tarvittavan, jotta voit nauttia matkailusta ilman huolia.

Kanta-asiakasohjelma ja lisävarusteet

Jokicaravanin kanta-asiakasohjelma tarjoaa monia etuja. Liittymällä kanta-asiakkaaksi saat esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan. Tämä tekee matkailusta entistä edullisempaa ja helpompaa. Kanta-asiakasohjelmamme on suunniteltu palkitsemaan uskollisia asiakkaitamme ja tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua.

Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Olipa kyseessä teltat, aurinkopaneelit, keittiövälineet tai muut tarvikkeet, meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka tekevät matkailusta mukavampaa ja helpompaa. Voit tutustua lisävarustevalikoimaamme verkkosivuillamme tai myymälöissämme.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg