Matkailuautot kattavilla huoltopalveluilla

Laadukkaat matkailuautot ja kattavat huoltopalvelut

Matkailuauton omistaminen on monelle unelmien täyttymys. Se tarjoaa vapauden matkustaa minne ja milloin tahansa, ilman huolta majoituksen varaamisesta. Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät tunnetut merkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@B.

Matkailuauton hankinta on kuitenkin vasta ensimmäinen askel. Jotta matkailuauto pysyy hyvässä kunnossa ja tarjoaa mukavia matkaelämyksiä vuosiksi eteenpäin, on tärkeää huolehtia sen säännöllisestä huollosta. Me Jokicaravanilla tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme matkailuautomerkkeihin.

Huoltopalveluiden merkitys matkailuauton omistajalle

Matkailuauton säännöllinen huolto on avain sen pitkäikäisyyteen ja luotettavuuteen. Huoltopalvelumme kattavat kaiken tarvittavan, jotta matkailuautosi pysyy aina ajokunnossa. Tarjoamme muun muassa:

  • Moottorin ja alustan tarkastukset
  • Sähköjärjestelmien huollot
  • Vesijärjestelmien tarkastukset ja korjaukset
  • Ilmastointilaitteiden huollot
  • Renkaiden vaihdot ja tasapainotukset

Huoltopalvelumme avulla voit olla varma, että matkailuautosi on aina valmiina seuraavaan seikkailuun. Säännöllinen huolto myös ehkäisee yllättäviä ja kalliita korjauksia, jotka voivat pilata lomasi.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet matkailuautoihin

Jokicaravan tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita, jotka tekevät matkailuautostasi entistä mukavamman ja toimivamman. Meiltä löydät esimerkiksi:

  • Aurinkopaneelit
  • Peruutuskamerat
  • Markiisit ja katokset
  • Ilmastointilaitteet
  • TV- ja viihdejärjestelmät

Lisävarusteiden avulla voit räätälöidä matkailuautosi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Olipa kyseessä sitten lyhyt viikonloppureissu tai pidempi lomamatka, meiltä löydät kaiken tarvittavan.

Käytetyt matkailuautot ja vaihtoautot

Jos olet harkinnut käytetyn matkailuauton hankintaa, meillä on myös laaja valikoima hyväkuntoisia vaihtoautoja. Voit myös tarjota omaa vanhaa matkailuautoasi vaihdossa uuteen. Ostamme käytetyt matkailuautot ja asuntovaunut, ja tarjoamme niillekin kattavat huoltopalvelut.

Käytetyn matkailuauton hankinta on hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa mutta et halua tinkiä laadusta. Kaikki käytetyt matkailuautomme ovat tarkastettuja ja huollettuja, joten voit luottaa niiden olevan hyvässä kunnossa.

Palvelua koko Suomessa

Jokicaravan palvelee asiakkaitaan Joensuussa ja Lappeenrannassa, mutta toimitamme matkailuautot ja asuntovaunut käyttövalmiina suoraan kotiisi koko Suomessa. Tämä uusi palvelu tekee matkailuauton hankinnasta entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

Voit tutustua laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälöissämme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan matkailuauton ja tarvittavat lisävarusteet. Kysy myös kanta-asiakasohjelmastamme, jonka avulla saat etuja ja alennuksia esimerkiksi kemikaaleista ja kaasuista.

Matkailuautoilu on upea tapa nähdä maailmaa ja kokea uusia seikkailuja. Jokicaravanin kattavien huoltopalveluiden ansiosta voit nauttia matkailuautostasi huoletta ja keskittyä olennaiseen – matkustamiseen ja rentoutumiseen.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg