Matkailuautot karavaanarin tarpeisiin

Matkailuauton valinta: Mitä ottaa huomioon?

Matkailuauton valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa merkittävästi matkakokemukseesi. Ensimmäinen askel on miettiä, millaista matkailua aiot harrastaa. Onko tarkoituksena tehdä pitkiä reissuja vai lyhyempiä viikonloppumatkoja? Tämä vaikuttaa siihen, millainen matkailuauto sopii parhaiten tarpeisiisi.

Toinen tärkeä tekijä on matkailuauton koko. Pienemmät, kompaktit mallit, kuten Weinsberg CaraCompact, ovat ketteriä ja helppoja ajaa, mutta tarjoavat silti riittävästi tilaa kahdelle hengelle. Suuremmat mallit, kuten Dethleffs Trend, sopivat paremmin perheille tai niille, jotka kaipaavat enemmän tilaa ja mukavuuksia.

Matkailuauton varustelu: Mitä tarvitset matkallasi?

Matkailuauton varustelu on olennainen osa mukavaa matkakokemusta. Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja, joissa on monipuoliset varusteluvaihtoehdot. Esimerkiksi Sunlight-matkailuautot ovat tunnettuja hyvin suunnitelluista tilaratkaisuistaan ja korkeasta laadustaan.

Perusvarusteluun kuuluvat yleensä keittiö, makuutilat ja kylpyhuone. Lisäksi kannattaa harkita lisävarusteita, kuten aurinkopaneeleja, ilmastointia ja navigointijärjestelmiä. Näiden avulla voit tehdä matkailuautostasi entistä mukavamman ja toimivamman.

Huolto ja ylläpito: Pitkäikäinen matkailuauto

Matkailuauton huolto ja ylläpito ovat tärkeitä sen pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden kannalta. Jokicaravan tarjoaa kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme merkeille, joita ovat esimerkiksi Dethleffs, Sunlight ja Knaus. Säännöllinen huolto varmistaa, että matkailuautosi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis seuraavaan seikkailuun.

Huoltopalveluihimme kuuluu muun muassa moottorin ja alustan tarkastukset, sähköjärjestelmien huolto sekä sisätilojen puhdistus ja kunnostus. Voit myös tarjota vanhaa matkailuautoasi vaihdossa, jolloin saat hyvitystä uuden auton hankintaan.

Lisävarusteet ja tarvikkeet: Kaikki tarpeellinen matkalle

Matkailuauton lisävarusteet ja tarvikkeet tekevät matkasta entistä mukavamman ja helpomman. Jokicaravanin valikoimasta löydät kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet, kuten kemikaalit, kaasut ja muut tarvikkeet. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat nämä tuotteet edulliseen kanta-asiakashintaan.

Lisävarusteisiin kuuluvat myös erilaiset säilytysratkaisut, kuten kattotelineet ja pyörätelineet, jotka lisäävät matkailuauton käytännöllisyyttä. Lisäksi voit hankkia erilaisia viihdelaitteita, kuten televisioita ja äänentoistojärjestelmiä, jotka tekevät matkasta entistä nautinnollisemman.

Matkailuauton hankinta: Mistä aloittaa?

Matkailuauton hankinta alkaa tutustumalla eri merkkeihin ja malleihin. Jokicaravan on valtuutettu maahantuoja useille tunnetuille merkeille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Voit tutustua laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Kun olet löytänyt sopivan matkailuauton, voit pyytää tarjouksen ja tarvittaessa kysyä lisätietoja myyjiltämme. Uutena palveluna tarjoamme myös matkailuautojen ja asuntovaunujen toimituksen suoraan kotiisi käyttövalmiina. Tämä tekee hankinnasta entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg