Jokicaravanilta matkailuautojen ja asuntovaunujen laaja valikoima

Laadukkaat matkailuautot ja asuntovaunut

Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät tunnetut merkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus ja Hobby. Jokainen merkki tarjoaa omat erityispiirteensä ja etunsa, joten voit valita juuri sinulle sopivan ajoneuvon.

Matkailuautot ja asuntovaunut ovat suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja käytännöllisyyttä matkustamiseen. Ne ovat varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten keittiöillä, kylpyhuoneilla ja viihtyisillä nukkumatiloilla. Näin voit nauttia lomastasi ilman huolta majoituksen järjestämisestä.

Vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen

Valikoimastamme löytyy matkailuautoja ja asuntovaunuja eri kokoisina ja eri varustelutasoilla. Esimerkiksi Dethleffs-matkailuautot ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Ne sopivat erinomaisesti perheille, jotka haluavat matkustaa mukavasti ja turvallisesti.

Knaus-matkailuautot tarjoavat puolestaan monipuolisia pohjaratkaisuja ja laajan lisävarustevalikoiman. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat räätälöidä ajoneuvonsa omien tarpeidensa mukaan. Sunlight-matkailuautot ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja käytännöllisyydestään, tehden niistä erinomaisen valinnan seikkailunhaluisille matkailijoille.

Käytetyt matkailuautot ja asuntovaunut

Meiltä voit myös ostaa käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja. Kaikki käytetyt ajoneuvomme ovat tarkastettuja ja huollettuja, joten voit luottaa niiden laatuun ja turvallisuuteen. Käytetyt ajoneuvot ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa mutta et halua tinkiä laadusta.

Voit myös tarjota vanhaa matkailuautoasi tai asuntovaunuasi vaihdossa. Ostamme käytetyt ajoneuvot ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Tämä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa.

Lisävarusteet ja huoltopalvelut

Jokicaravan tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita ja tuotteita karavaanareille. Meiltä löydät kaiken tarvittavan, kuten kemikaalit, kaasut ja muut tarvikkeet, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa ja helpompaa. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat nämä tuotteet edulliseen kanta-asiakashintaan.

Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Huoltopalvelumme varmistavat, että ajoneuvosi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis seuraavaan seikkailuun. Voit luottaa siihen, että asiantunteva henkilökuntamme hoitaa ajoneuvosi huollon ammattitaidolla.

Toimituspalvelut koko Suomeen

Uutena palveluna tarjoamme matkailuautojen ja asuntovaunujen toimituksen suoraan kotiisi. Tämä tekee ajoneuvon hankinnasta entistä vaivattomampaa ja mukavampaa. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:issa ja pyytää tarjouksen helposti.

Palvelemme Joensuussa ja Lappeenrannassa, mutta toimitamme ajoneuvot koko Suomeen. Näin voit nauttia laadukkaista matkailuautoista ja asuntovaunuista missä tahansa asutkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää toimituspalveluistamme!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg