Osta uusi tai käytetty matkailuauto Jokicaravanilta

Laaja valikoima matkailuautoja

Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät sekä uusia että käytettyjä matkailuautoja, jotka ovat valmiina viemään sinut seuraavaan seikkailuusi. Valikoimamme kattaa tunnetut merkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b.

Uudet matkailuautot tarjoavat modernit mukavuudet ja viimeisimmät teknologiat, ja käytetyt matkailuautot ovat huollettuja ja tarkastettuja, jotta ne tarjoavat luotettavan matkakokemuksen. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai vierailla myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Matkailuautojen huoltopalvelut

Meillä Jokicaravanilla ymmärrämme, että matkailuauton huolto on tärkeä osa sen pitkäikäisyyttä ja luotettavuutta. Siksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme merkeille. Olipa kyseessä pieni korjaus tai laajempi huolto, asiantunteva henkilökuntamme on valmiina auttamaan.

Huoltopalvelumme kattavat kaiken tarvittavan, jotta matkailuautosi pysyy hyvässä kunnossa. Voit myös kysyä meiltä lisävarusteista ja tuotteista, jotka tekevät matkailustasi entistä mukavampaa. Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan.

Vaihtomahdollisuudet ja rahoitus

Jos sinulla on vanha matkailuauto tai asuntovaunu, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen. Me ostamme käytetyt matkailuautot ja asuntovaunut, ja tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Tämä tekee uuden matkailuauton hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa.

Tarjoamme myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotta voit hankkia unelmiesi matkailuauton ilman suurta kertamaksua. Rahoitusratkaisumme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan, ja asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Matkailuautojen lisävarusteet

Matkailuauton varustelu on tärkeä osa mukavaa ja sujuvaa matkailua. Meiltä löydät kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Olipa kyseessä aurinkopaneelit, peruutuskamerat, markiisit tai muut mukavuutta lisäävät varusteet, meillä on laaja valikoima, josta valita.

Lisävarusteet eivät ainoastaan paranna matkailuautosi toimivuutta, vaan ne myös lisäävät turvallisuutta ja mukavuutta. Voit tutustua lisävarustevalikoimaamme verkkosivuillamme tai kysyä lisää myyjiltämme, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Toimituspalvelut koko Suomeen

Ymmärrämme, että matkailuauton hankinta voi olla suuri päätös, ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman helppoa. Siksi tarjoamme uutena palveluna matkailuautojen ja asuntovaunujen toimituksen suoraan kotiisi. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa matkasi heti, kun ajoneuvo saapuu perille.

Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen, joten asuitpa missä tahansa, voit hyödyntää tätä kätevää palvelua. Kysy lisää toimitusvaihtoehdoista ja hinnoista myyjiltämme, ja tee matkailuauton hankinnasta vaivatonta ja stressitöntä.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg