Matkailuauton vuokraus – vinkkejä ja ohjeita

Tärkeimmät huomioon otettavat seikat

Matkailuauton vuokraaminen on jännittävä osa loman suunnittelua, mutta suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon muutamia avainasioita, jotta lomastasi tulee onnistunut. Valitsemalla matkailuauton, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi, ja huomioimalla mm. matkasi keston, budjettisi sekä toiveesi mukavuuden suhteen, voit nauttia huolettomasta matkasta!

Harkitse alkuun, kuinka kauan tarvitset matkailuautoa: Pohdi matkasi pituutta ja sitä, minkä vuodenajan aikana aiot lähteä liikkeelle. Vuokraushinnat voivat vaihdella sesongin mukaan, joten voit säästää rahaa varaamalla matkailuauton sesongin ulkopuolella. Jos aiot viipyä matkailuautossa useita viikkoja tai jopa kuukausia, kannattaa tiedustella pitkäaikaisvuokrauksemme tarjouksia.

Sopivan menopelin valinta

Valintaa tehdessä on hyvä myös kiinnittää huomiota matkaseurueesi kokoon ja toivomiisi mukavuuksiin. On tärkeää muistaa, että autojen varustelutasot ja tilat voivat vaihdella suurestikin. Jos matkustat yksin tai kahden-kolmen hengen seurueessa, kompakti matkailuauto voi olla teille täydellinen valinta: tällaiset ajoneuvot tarjoavat kaikki perusmukavuudet, kuten mukavat vuoteet, pienen keittiön ja wc:n, ja ovat samalla helppoja hallita liikenteessä. Suuremmille ryhmille tai lisätilaa kaipaaville tilavampi matkailuauto tai asuntovaunu voi olla parempi vaihtoehto: näissä on esimerkiksi enemmän nukkumapaikkoja, suurempi keittotila ja riittävän suuri wc-tila, jotta jokaisen matkustajan mukavuus matkalla on varmistettu.

Jokicaravan Oy on valtuutettu maahantuoja DethleffsSunlightWeinsbergKnausHobby ja T@b -matkailuautoille ja asuntovaunuille. Tutustu laajaan valikoimaamme nettisivuillamme tai nettikaravaani.com:issa, pyydä tarjous tai poikkea liikkeisiimme Lappeenrannassa tai Joensuussa! Uutena palveluna toimitamme asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiinne koko Suomen alueella. Voit myös tarjota vanhaa menopeliäsi meille vaihdossa – ostamme käytetyt asuntoautot ja -vaunut, ja tarjoamme kaikkiin myymiimme merkkeihin kattavat huoltopalvelut.