Matkailuauton vuokraus: Miksi vuokrata matkailuauto lomamatkalle

Vapaus ja joustavuus matkailuautolla

Kun suunnittelet lomamatkaa, vapaus valita kohteet ja aikataulut on kullanarvoista. Matkailuauton vuokraaminen tarjoaa juuri tätä – vapautta ja joustavuutta. Sen sijaan, että olisit sidottu hotellihuoneiden varauksiin ja julkisen liikenteen aikatauluihin, matkailuauto antaa sinulle mahdollisuuden herätä joka aamu uudessa paikassa, omien toiveidesi mukaan. Voit pysähtyä kauniissa maisemissa, tutustua piilossa oleviin helmiin ja muuttaa suunnitelmiasi lennosta.

Matkailuautolla matkustaminen on myös taloudellisesti järkevää. Voit säästää merkittävästi majoituskustannuksissa ja syödä omassa keittiössäsi, mikä vähentää ravintolalaskuja. Lisäksi, kun valitset laadukkaan vuokraamon, kuten Jokicaravanin, saat käyttöösi luotettavan ja hyvin varustellun ajoneuvon, joka tekee matkastasi sekä mukavan että turvallisen.

Matkailuauto tuo mukavuutta ja monipuolisuutta

Matkailuauton vuokraaminen tuo lomalle mukavuutta. Modernit matkailuautot ovat kuin liikkuvia koteja, joissa on kaikki tarvittava hyvään lomaan: mukavat vuoteet, keittiö, suihku ja WC. Säästät aikaa ja vaivaa, kun kaikki tarpeellinen on aina mukanasi. Ei enää pakkaamista ja purkamista jokaisessa uudessa kohteessa, vaan voit keskittyä nauttimaan lomastasi.

Monipuolisuus on toinen matkailuauton suurista eduista. Voit suunnitella lomasi niin, että se sisältää kaupunkivisiittejä, luontoretkiä ja ranta-elämää – kaikki samalla matkalla. Matkailuautolla pääset helposti myös sellaisiin paikkoihin, jotka ovat kaukana tavallisista turistireiteistä. Jokicaravanin kaltaisen kokeneen vuokraamon avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkailuauton, oli toiveenasi sitten pieni ja kätevä ajoneuvo kahdelle tai suurempi vaihtoehto koko perheelle.

Ympäristöystävällisempi ja sosiaalinen tapa matkustaa

Ympäristötietoisuus on nykypäivänä tärkeä osa matkustamista. Matkailuauton vuokraaminen voi olla ympäristöystävällisempi vaihtoehto, kun vertaa useiden eri kulkuvälineiden käyttöön saman loman aikana. Yhden ajoneuvon jakaminen matkaseurueen kesken vähentää hiilijalanjälkeä, ja modernit matkailuautot ovat entistä energiatehokkaampia.

Lisäksi matkailuautoilu on sosiaalinen tapa matkustaa. Voit viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa ajaessasi uusiin seikkailuihin. Matkailuautossa yhteiset hetket ja kokemukset ovat osa matkan viehätystä. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen matkailuauton, jotta matkaseurueesi voi nauttia yhdessäolosta turvallisesti ja mukavasti.

Helppous ja huolenpito koko matkan ajan

Vuokraamalla matkailuauton saat käyttöösi ajoneuvon, joka on valmiiksi tarkastettu ja huollettu. Ei enää huolta yllättävistä auton rikkoutumisista kesken matkan, sillä luotettava vuokraamo, kuten Jokicaravan, varmistaa, että ajoneuvot ovat aina huippukunnossa. Heidän tarjoamat kattavat huoltopalvelut takaavat, että apu on lähellä, jos tarvitset sitä matkan aikana.

Jokicaravanin kaltaiset palveluntarjoajat tekevät matkailuauton vuokraamisesta helppoa. Voit saada ajoneuvon käyttövalmiina suoraan kotiovellesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi, jos sinulla on vanha matkailuauto tai asuntovaunu, voit tarjota sitä vaihdossa uudempaan malliin. Tämä tekee matkailuauton vuokraamisesta entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon seuraavalle lomamatkallesi.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg