Matkailuauton vuokraus ja lemmikit: Mitä sinun tulee tietää?

Lemmikin kanssa matkustaminen tuo mukanaan oman lisämausteensa lomailuun. Jokicaravan ymmärtää, että lemmikit ovat perheenjäseniä, ja siksi haluamme tarjota parhaat vinkit matkailuauton vuokraukseen, kun mukana seuraa nelijalkainen ystäväsi. Matkailuautossa matkustaminen tarjoaa vapauden ja joustavuuden, jota perinteiset lomamatkat eivät voi tarjota, ja lemmikitkin pääsevät nauttimaan tutuista mukavuuksista ja rutiineista tien päällä.

Ennen kuin lähdet matkaan, on tärkeää varmistaa, että valitsemasi matkailuauto on lemmikkiystävällinen. Jokicaravanin valikoimasta löydät useita vaihtoehtoja, jotka sopivat sekä sinulle että lemmikillesi. Varmista, että vuokrausehdoissa sallitaan lemmikit ja tarkista mahdolliset lisämaksut tai vaatimukset, kuten lemmikin koon tai rodun rajoitukset. Lisäksi on hyvä muistaa pakata mukaan kaikki tarvittavat lemmikin tarvikkeet, kuten ruokaa, leluja, petejä ja ensiaputarvikkeita.

Lemmikin turvallisuus ja mukavuus matkailuautossa

Turvallisuus on ykkösprioriteetti, kun matkustat lemmikin kanssa. Varmista, että matkailuautossa on turvallinen paikka lemmikillesi matkan aikana. Käytä turvavaljaita tai -häkkejä estääksesi lemmikkiäsi liikkumasta vapaasti ajon aikana, mikä voi olla vaarallista sekä lemmikille että matkustajille äkillisissä tilanteissa. Jokicaravan suosittelee, että pidät taukoja säännöllisesti, jotta lemmikkisi voi venytellä jalkojaan ja käydä tarpeillaan.

Lisäksi on tärkeää pitää matkailuauto viileänä ja tuuletettuna, erityisesti kesäkuukausina. Varmista, että lemmikilläsi on aina pääsy raikkaaseen veteen ja että matkailuauto on varustettu ilmastoinnilla tai tuulettimilla. Jokicaravanin matkailuautoissa on usein lisävarusteita, jotka takaavat lemmikkisi mukavuuden matkan aikana, kuten pehmeitä petejä ja ikkunaverhoja suojaksi auringonpaisteelta.

Matkailuauton palautus ja siivous lemmikin jäljiltä

Kun loma on ohi ja on aika palauttaa matkailuauto, muista huolehtia siitä, että se on siistissä kunnossa. Jokicaravan arvostaa, että vuokraajat palauttavat autot samassa kunnossa kuin ne olivat vuokrattaessa. Tämä tarkoittaa lemmikin karvojen imurointia, hajujen poistamista ja mahdollisten tahrojen tai vahinkojen puhdistamista. Jos et halua huolehtia siivouksesta itse, Jokicaravan tarjoaa siivouspalveluita lisämaksusta, jotta voit palauttaa auton vaivattomasti.

On myös hyvä muistaa tarkistaa, ettei lemmikki ole jättänyt mitään henkilökohtaisia tavaroitaan matkailuautoon. Loppusiivouksen yhteydessä on suositeltavaa käyttää lemmikkiystävällisiä siivoustuotteita, jotka eivät jätä haitallisia kemikaaleja pintojen tai tekstiilien pintaan. Jokicaravan haluaa varmistaa, että sekä sinä että seuraavat vuokraajat voivat nauttia puhtaasta ja raikkaasta matkailuautosta.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg