Matkailuauton tiedot ja ominaisuudet – valitse juuri sinulle sopiva

Hanki juuri sinulle sopiva matkailuauto Jokicaravanilta

Matkailuautoa hankittaessa on tärkeää löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva ajoneuvo. Jokicaravan on suomalainen yritys, joka toimii matkailuautojen ja asuntovaunujen vähittäiskaupassa. Olemme valtuutettu maahantuoja suosituille merkeille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Laaja valikoimamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja niin kodikasta viikonloppuretkeä kaipaavalle kuin pidemmällekin kiertomatkalle suuntaavalle matkailijalle.

Valikoimamme koostuu erikokoisista ja erilaisilla varusteilla varustetuista matkailuautoista, joten voit olla varma, että löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme myös asuntovaunuja niille, jotka haluavat kotoisan ja mukavan majoituksen matkoillaan. Voit tutustua ajoneuvoihimme tarkemmin joko sivuillamme tai nettikaravaani.com -palvelussa. Mikäli haluat henkilökohtaisemman kokemuksen, voit pyytää tarjouksen tai tulla käymään jompaankumpaan myymälöistämme. Palvelemme Joensuussa ja Lappeenrannassa, mutta tarjoamme toimituspalvelun koko Suomeen.

Asiantunteva palvelu ja laadukkaat huoltopalvelut

Jokicaravan tunnetaan paitsi laaja-alaisesta valikoimastaan, myös asiantuntevasta palvelustaan. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan matkailuauton tai asuntovaunun. Meillä on pitkä kokemus alalta, joten voit olla varma, että saat ammattitaitoista apua päätöksenteossa.

Ostamalla matkailuauton tai asuntovaunun Jokicaravanilta saat samalla myös laadukkaat huoltopalvelut. Tarjoamme kattavat huoltomahdollisuudet kaikkiin myymiimme merkkeihin, joten voit hoitaa kaikki huollot ja korjaukset saman katon alta. Lisäksi meiltä löytyy kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Kun liityt kanta-asiakkaaksemme, saat esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan. Palvelumme kattavat siis kaikki tarpeesi matkailuauton tai asuntovaunun hankinnassa ja ylläpidossa.

Jokicaravan on luotettava ja ammattitaitoinen toimija matkailuautojen ja asuntovaunujen parissa. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja ja olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan matkailuajoneuvon. Tutustu valikoimaamme sivuillamme tai ota rohkeasti yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg