Matkailuauton huoltopalvelut – luotettava ja ammattitaitoinen kumppani

Jokicaravanin etulyöntiasema matkailuajoneuvojen huollossa

Jokicaravan on tunnettu korkeatasoisesta ja asiantuntevasta palvelustaan matkailuajoneuvojen huollon saralla. Vuosien kokemus ja syvällinen tietämys alasta tekevät meistä luotettavan kumppanin. Tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueella, ja toimipisteemme löytyvät Joensuusta sekä Lappeenrannasta.

Kun valitset Jokicaravanin huoltamaan matkailuajoneuvoasi, hyödyt virallisen maahantuojan tarjoamista eduista. Edustamme monia arvostettuja matkailuajoneuvobrändejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Tämä varmistaa, että tunnemme kyseisten ajoneuvojen huolto- ja korjaustarpeet läpikotaisin. Voit olla varma, että matkailuajoneuvosi on ammattilaistemme huolellisissa käsissä.

Kattavat huoltopalvelut matkailuautoille ja -vaunuille

Tarjoamme laajan valikoiman huoltopalveluita, jotka täyttävät kaikki matkailuautojen ja -vaunujen ylläpidon vaatimukset. Huollamme ja korjaamme paitsi myymiämme merkkejä, myös muita markkinoilla olevia ajoneuvoja. Olemme erikoistuneet monenlaisiin huoltotöihin, kuten sähkö- ja putkistotöihin sekä alustan ja moottorin huoltoon.

Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka sisältävät niin määräaikaishuollot, korjaukset, varaosien vaihdot, asennukset kuin testauksetkin. Huollamme ja korjaamme kaikki ajoneuvot merkistä riippumatta, joten voit huoletta tuoda ajoneuvosi meille.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa vanha matkailuajoneuvosi uuteen. Ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, mikä helpottaa sinua myyntiprosessissa. Voit keskittyä uuden ajoneuvosi valintaan, samalla kun saat vanhasta ajoneuvostasi oikeudenmukaisen hyvityksen.

Jokicaravan on karavaanareiden ihanteellinen yhteistyökumppani, sillä meiltä löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet ja tarvikkeet. Kanta-asiakkaanamme saat nauttia erikoiseduista, kuten alennuksista kemikaaleihin ja kaasuihin. Pyrimme tarjoamaan kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, jotta matkailukokemuksesi olisi mahdollisimman vaivaton.

Jokicaravan on kokenut ja luotettava toimija matkailuajoneuvojen huoltopalveluiden alalla. Tarjoamme laadukasta huoltoa ja korjausta kaikille matkailuautoille ja -vaunuille. Edustamme useita tunnustettuja merkkejä ja käytämme alan uusimpia huoltovälineitä ja -menetelmiä. Ota yhteyttä ja varaa aika huoltoon tai vaihtoon – palvelemme sinua aina innolla ja ammattitaidolla.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra, Raisio, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tervajoki, Tuusula, Uusimaa, Tornio, Rovaniemi, Porvoo, Pirkkala, Pori, Pirkanmaa, Nurmijärvi, Nokia, Mikkeli, Lappeenranta, Kempele, Kouvola, Kokkola, Järvenpää, Kalajoki, Keminmaa, Kemi, Hyvinkää, Iisalmi, Hämeenlinna, Alajärvi, Forssa, Tampere, Jyväskylä, Salo, Lohja, Kajaani, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kuopio, Oulu, Joensuu, Vaasa ja Turku.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg