Matkailuauton huolto – Turvallisuutta ja luotettavuutta

Säännöllinen huolto pidentää matkailuauton käyttöikää

Matkailuauton säännöllinen huolto on avainasemassa sen käyttöiän pidentämisessä. Huoltamalla ajoneuvosi säännöllisesti, voit välttää suuremmat korjauskustannukset ja pitää matkailuautosi toimintakunnossa pidempään.

Me Jokicaravanilla tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme merkeille. Säännöllinen huolto sisältää muun muassa öljynvaihdon, jarrujen tarkistuksen ja renkaiden kunnon arvioinnin. Näin varmistamme, että matkailuautosi on aina valmiina seuraavaan seikkailuun.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus on matkailuauton huollossa ensisijaisen tärkeää. Hyvin huollettu ajoneuvo on turvallisempi niin sinulle kuin muille tienkäyttäjille. Säännöllinen huolto auttaa havaitsemaan ja korjaamaan mahdolliset viat ennen kuin ne aiheuttavat vaaratilanteita.

Jokicaravanin asiantuntevat mekaanikot tarkistavat ajoneuvosi jarrut, valot ja muut tärkeät turvallisuusominaisuudet. Näin voit lähteä matkaan luottavaisin mielin, tietäen että matkailuautosi on turvallisessa kunnossa.

Luotettavuus matkanteossa

Matkailuauton luotettavuus on tärkeää, jotta voit nauttia matkasta ilman huolia. Säännöllinen huolto varmistaa, että ajoneuvosi toimii moitteettomasti ja että voit luottaa siihen kaikissa tilanteissa.

Tiedämme kuinka tärkeää on, että matkailuauto on luotettava. Siksi tarjoamme huoltopalveluita, jotka kattavat kaikki ajoneuvon osa-alueet. Näin varmistamme, että matkailuautosi on aina valmiina seuraavaan seikkailuun.

Huoltopalvelut kattavat kaiken tarvittavan

Jokicaravanin huoltopalvelut kattavat kaiken, mitä matkailuautosi tarvitsee. Tarjoamme muun muassa:

  • Öljynvaihdot
  • Jarrujen tarkistukset ja korjaukset
  • Renkaiden vaihdot ja tasapainotukset
  • Sähköjärjestelmien tarkistukset
  • Kaikki muut tarvittavat huoltotoimenpiteet

Meillä on myös laaja valikoima varaosia ja lisävarusteita, joten voimme tarjota kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Näin voit olla varma, että matkailuautosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Vaihda vanha matkailuautosi uuteen

Jos vanha matkailuautosi alkaa olla tiensä päässä, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen. Me Jokicaravanilla ostamme käytetyt matkailuautot ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Näin voit päivittää ajoneuvosi uuteen ja luotettavaan malliin helposti ja vaivattomasti.

Uutena palveluna toimitamme asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiisi. Tämä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistä helpompaa ja mukavampaa. Kysy lisää palveluistamme ja tule tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg