Matkailuautojen varaosat – mistä löydät tarvitsemasi

Matkailuautojen ja asuntovaunujen varaosien hankinta – löydä juuri sinulle sopivat komponentit

Jokicaravan on suomalaisen karavaanikulttuurin sydämessä toimiva yritys, joka on erikoistunut matkailuautojen ja asuntovaunujen tuontiin sekä myyntiin. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia varaosia ja lisävarusteita, jotka täyttävät vaativankin karavaanarin tarpeet. Meiltä löytyvät osat useille tunnetuille merkeille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Pyrimme tekemään varaosien hankinnan sinulle sujuvaksi, ja olemme laatineet kattavan oppaan, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi komponentit matkailuajoneuvoosi.

Asiantuntevat huolto- ja varaosapalvelut

Kun valitset Jokicaravanin, pääset hyötymään ylivertaisesta huolto- ja varaosapalvelustamme. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksemme alalta takaa, että voimme tarjota sinulle kokenutta neuvontaa ja tukea matkailuajoneuvojesi ja asuntovaunujesi ylläpidossa. Meillä on saatavilla laaja valikoima varaosia kaikkiin edustamiimme merkkeihin, ja asiantunteva tiimimme on aina valmis auttamaan sinua löytämään täsmälleen oikeat osat. Olipa kyseessä jarrujen vaihto, korjausosat tai sisustuksen päivitys, meiltä löydät kaiken tarvittavan.

Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut matkailuajoneuvojen ja asuntovaunujen omistajille. Koulutetut teknikkomme toteuttavat huollot ja korjaukset tehokkaasti ja luotettavasti. Voit luottaa siihen, että huoltotyöt suoritetaan ammattimaisesti ja että käytämme aina alkuperäisiä varaosia.

Monipuolinen valikoima lisävarusteita ja tarvikkeita

Kokeneet karavaanarit ymmärtävät, että matkailuajoneuvojen ja asuntovaunujen varustelu vaatii laajan kirjon lisävarusteita ja tarvikkeita. Jokicaravanin valikoimasta löydät kaiken, mitä karavaanari voi tarvita. Meiltä saatavilla ovat muun muassa tuulilasit, peilit, pyyhkijänsulat, renkaat, valaisimet ja akut matkailuajoneuvoihin sekä asuntovaunuihin. Lisäksi tarjoamme kaasulaitteita, kemikaaleja, telttoja, aurinkopaneeleita ja paljon muuta tarpeellista.

Kutsu on avoin: tutustu laajaan tuotevalikoimaamme Jokicaravanin verkkosivuilla tai poikkea myymälöissämme Joensuussa tai Lappeenrannassa. Voit pyytää tarjouksen tai ottaa yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja haluamastasi varaosasta tai tarvikkeesta. Lisäksi tarjoamme uuden palvelun, jossa toimitamme asuntovaunut ja matkailuautot ajokuntoisina suoraan kotiovellesi. Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa matkailuajoneuvojen varaosien tarpeissa.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra, Raisio, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tervajoki, Tuusula, Uusimaa, Tornio, Rovaniemi, Porvoo, Pirkkala, Pori, Pirkanmaa, Nurmijärvi, Nokia, Mikkeli, Lappeenranta, Kempele, Kouvola, Kokkola, Järvenpää, Kalajoki, Keminmaa, Kemi, Hyvinkää, Iisalmi, Hämeenlinna, Alajärvi, Forssa, Tampere, Jyväskylä, Salo, Lohja, Kajaani, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kuopio, Oulu, Joensuu, Vaasa ja Turku. Jokicaravan laajentaa palveluitaan ja on valmis palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen. Etsitpä sitten uutta matkailuajoneuvoa tai haluat myydä nykyisen, olemme valmiita auttamaan sinua. Meillä on laaja verkosto, jonka avulla voimme tarjota ajoneuvoja ja palveluita monipuolisesti eri puolilla maata. Ota yhteyttä, niin teemme matkailuajoneuvon hankinnasta tai myynnistä helppoa ja vaivatonta!