Matkailuautojen myynti: Tutustu Jokicaravanin laajaan valikoimaan

Erinomaiset matkailuajoneuvot ja kodikkaat asuntovaunut

Olitpa sitten suunnittelemassa tulevaa reissuasi tai pohtimassa matkailuauton ostoa, on ensiarvoisen tärkeää valita kumppaniksi luotettava ja alansa tunteva toimija. Jokicaravan tarjoaa monipuolisen valikoiman ensiluokkaisia matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka vastaavat niin lyhyiden retkien kuin pitkienkin matkojen vaatimuksiin. Meiltä löytyy uusimpia malleja tunnetuilta valmistajilta, kuten Dethleffs, Sunlight ja Weinsberg, jotka on räätälöity tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Meidän valikoimamme sisältää eri kokoisia ja varusteltuja vaihtoehtoja, joten löydät taatusti sellaisen, joka vastaa omia yksilöllisiä tarpeitasi. Etsitpä sitten pientä ja näppärää matkailuautoa nopeisiin kaupunkireissuihin tai avaraa asuntovaunua perheen yhteisiin lomamatkoihin, meiltä löydät täydellisen menopelin. Tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden vaihtaa vanha matkailuvaunu tai -auto uuteen, mikä tekee uuden ajoneuvon hankkimisesta entistäkin sujuvampaa.

Yksilöllistä asiakaspalvelua ja monipuoliset huoltopalvelut

Jokicaravanin asiakaspalvelu on yksilöllistä ja ammattitaitoista. Palvelemme asiakkaitamme Joensuussa ja Lappeenrannassa, ja toimitamme matkailuajoneuvoja kautta koko Suomen. Uutuutena tarjoamme palvelua, jossa toimitamme käyttövalmiit matkailuautot ja asuntovaunut suoraan asiakkaan kotiovelle. Kysy lisätietoja tästä palvelusta ja koe helppo tapa hankkia matkailuauto tai asuntovaunu.

Varmistamme myös, että matkailuajoneuvosi pysyy hyvässä kunnossa tarjoamalla kattavia huoltopalveluita kaikille myymillemme merkeille. Näin voit nauttia vaivattomista matkoista tien päällä. Meiltä löydät myös kaikki tarpeelliset lisävarusteet ja tuotteet, jotka tekevät karavaanarin elämästä helpompaa. Kanta-asiakkaanamme saat lisäksi erikoisetuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista.

Valitse oikein – valitse Jokicaravan

Matkailuajoneuvoa valitessasi on tärkeää ottaa huomioon paitsi ajoneuvon ominaisuudet, myös sen myyjän luotettavuus ja palveluiden laatu. Jokicaravan on valtuutettu jälleenmyyjä useille arvostetuille merkeille, mikä takaa, että saat meiltä aina korkealaatuiset ja luotettavat matkailuajoneuvot. Kokenut henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua valitsemaan ajoneuvon, joka sopii täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi.

Tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa, pyydä henkilökohtaista tarjousta tai tule käymään myymälöissämme. Olemme täällä tukemassa sinua, jotta löydät parhaan mahdollisen matkailuajoneuvon. Jokicaravanin kanssa matkasi alkaa jo ennen kuin olet lähtenyt liikenteeseen!

Palvelemme Joensuussa ja Lappeenrannassa sekä toimitamme ajoneuvot koko Suomeen! Voit myös tarjota vanhaa asuntovaunuasi tai -autoasi meille vaihdossa – ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, ja tarjoamme kaikkiin myymiimme merkkeihin myös kattavat huoltopalvelut.