Käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot Jokicaravanilta – vaihda vanha uuteen ennen seuraavaa reissua!

Laaja valikoima käytettyjä matkailuajoneuvoja

Jokicaravan tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia käytettyjä asuntovaunuja ja matkailuautoja, jotka ovat täydellisiä seuraavaan seikkailuusi. Olipa suunnitelmissasi tutkia Suomen upeita kansallispuistoja tai viettää aikaa suosituilla leirintäalueilla, meiltä löydät juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Valikoimamme sisältää tunnettuja ja luotettavia merkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b, mikä varmistaa ajoneuvojemme ensiluokkaisen laadun ja kestävyyden.

Kaikki Jokicaravanin myynnissä olevat käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot on tarkastettu perusteellisesti, joten voit luottaa niiden olevan erinomaisessa kunnossa. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut, jotka pitävät huolta ajoneuvosi toimivuudesta ja tarjoamme tarvittavia lisävarusteita ja tuotteita. Kanta-asiakkaana saat lisäksi houkuttelevia tarjouksia kemikaaleista ja kaasuista. Asiakaspalvelutiimimme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan täydellisen käytetyn asuntovaunun tai matkailuauton, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Vaihda matkailuajoneuvosi uudempaan ennen seuraavaa seikkailua

Jos sinulla on vanhempi matkailuvaunu tai -auto, voit tarjota sitä meille vaihtoehtona uudempaan käytettyyn yksilöön. Olemme erittäin kiinnostuneita vaihtokaupoista ja voimme tarjota sinulle houkuttelevan vaihtoarvon. Uuden käytetyn ajoneuvon hankkiminen on loistava tapa päivittää matkailukalustosi ennen seuraavaa reissuasi.

Jokicaravanin kotiinkuljetuspalvelu tekee käytetyn asuntovaunun tai matkailuauton ostamisesta entistä helpompaa. Valitse haluamasi ajoneuvo valikoimastamme, ja me huolehdimme sen toimittamisesta suoraan kotiovellesi. Voit myös vierailla toimipisteissämme Joensuussa tai Lappeenrannassa, jossa voimme yhdessä tutustua saatavilla oleviin vaihtoehtoihin.

Kun valitset Jokicaravanin matkakumppaniksesi, voit olla varma, että matkasi sujuu ongelmitta ja nautit laadukkaasta matkailukokemuksesta. Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa matkailuajoneuvoihin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota yhteyttä – olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra, Raisio, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tervajoki, Tuusula, Uusimaa, Tornio, Rovaniemi, Porvoo, Pirkkala, Pori, Pirkanmaa, Nurmijärvi, Nokia, Mikkeli, Lappeenranta, Kempele, Kouvola, Kokkola, Järvenpää, Kalajoki, Keminmaa, Kemi, Hyvinkää, Iisalmi, Hämeenlinna, Alajärvi, Forssa, Tampere, Jyväskylä, Salo, Lohja, Kajaani, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kuopio, Oulu, Joensuu, Vaasa ja Turku. Etsitpä sitten matkailuajoneuvoa läheltä tai kaukaa, meillä on tarjonta, joka kattaa koko Suomen. Ota yhteyttä ja löydä unelmiesi matkailuajoneuvo laajasta verkostostamme!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg