Käytetyn matkailuauton ostaminen – mitä tulee ottaa huomioon

Miksi ostaa käytetty matkailuauto?

Kun harkitset matkailuauton hankkimista, käytetyn matkailuauton ostaminen voi olla houkutteleva vaihtoehto monesta syystä. Ensinnäkin, käytetty matkailuauto on yleensä edullisempi kuin uusi. Voit säästää huomattavasti rahaa valitsemalla käytetyn vaihtoehdon, jolloin sinulla jää enemmän budjettia matkailuun ja seikkailuihin.

Toiseksi, käytetty matkailuauto saattaa sisältää jo valmiiksi asentamiasi lisävarusteita. Näin säästät sekä aikaa että rahaa, kun et joudu maksamaan näiden lisävarusteiden asentamisesta erikseen. Voit löytää käytetyn matkailuauton, jossa on esimerkiksi aurinkopaneelijärjestelmä, ilmastointi tai markiisi – kaikki valmiina sinua varten.

Mitä tulee ottaa huomioon käytetyn matkailuauton ostossa?

Kun päätät ostaa käytetyn matkailuauton, on tärkeää ottaa huomioon muutama asia. Ensinnäkin, tarkasta matkailuauton kunto huolellisesti. Tarkista esimerkiksi mahdolliset kolhut tai naarmut, sisätilojen kunto ja toimivuus, sekä moottorin kunto. Varmista myös, että kaikki tarvittavat asiakirjat ja dokumentaatio ovat saatavilla, kuten huoltokirja ja ajoneuvon tekninen kuvaus.

Toiseksi, harkitse matkailuauton historiaa. Yritä selvittää, montako omistajaa sillä on ollut aiemmin, ja onko sillä ollut merkittäviä vahinkoja tai korjauksia. Pyydä myös koeajoa, jotta voit tarkistaa, että kaikki toimii kuten pitääkin. Lisäksi, tee huolellinen taustatutkimus myyjästä tai autoliikkeestä, josta aiot ostaa matkailuauton. Tarkista, että toimija on luotettava ja että heillä on hyvä maine alalla.

Jokicaravan – luotettava kumppani matkailuauton ostossa

Jokicaravan on luotettava ja kokenut matkailuautojen ammattilainen Suomessa. Yritys toimii Joensuussa ja Lappeenrannassa tarjoten laajan valikoiman uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja. Jokicaravan on valtuutettu maahantuoja tunnetuille matkailuautomerkeille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b.

Jokicaravan tarjoaa asiakkailleen myös monipuolisia palveluita, kuten käytettyjen matkailuautojen ja asuntovaunujen osto ja vaihto. He tarjoavat myös kattavat huoltopalvelut kaikille myymiensä merkkien matkailuautoille. Lisäksi, Jokicaravanilla on laaja valikoima karavaanarin tarvikkeita ja lisävarusteita, jotka voivat täyttää kaikki tarpeesi matkailuauton kanssa.

Olipa tarpeesi uusi tai käytetty matkailuauto, Jokicaravanilla on juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Voit tutustua heidän laajaan valikoimaansa sivuilla tai käydä heidän liikkeessään. Jokicaravan tarjoaa myös uudenlaisen palvelun, jossa he toimittavat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan kotiovellesi – kysy lisää palvelusta heidän ammattitaitoiselta henkilökunnaltaan.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg