Kattavat huoltopalvelut kaikille Jokicaravanin myymille merkeille

Kattavat huoltopalvelut kaikille Jokicaravanin edustamille merkeille

Jokicaravan tarjoaa kattavat huoltopalvelut kaikille valikoimassamme oleville ajoneuvomerkeille. Olemme valtuutettu jälleenmyyjä ja huoltopiste monille tunnetuille matkailuajoneuvojen valmistajille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme kotisivuillamme tai nettikaravaani.com -portaalissa. Voit pyytää tarjouksen tai vierailla suoraan myymälöissämme Joensuussa tai Lappeenrannassa. Uutuutena tarjoamme palvelun, jossa toimitamme matkailuautot ja -vaunut käyttövalmiina suoraan asiakkaan kotiovelle – kysy meiltä lisää!

Palveluvalikoimamme käsittää kaikki myynnissä olevat ajoneuvomerkkimme. Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa ja ammattitaitoista huoltopalvelua. Olipa kyseessä sitten suunniteltu huolto, korjaus tai varaosien vaihto, palvelumme on aina korkealaatuista ja tehokasta. Tiedostamme, että matkailuajoneuvon kunnossa pitäminen on elintärkeää häiriöttömille matkoille.

Ammattitaitoinen ja luotettava huoltopalvelu

Jokicaravanin huoltopalvelut on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista huolenpitoa. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista, jotka tuntevat myymiensä ajoneuvojen tekniset erityispiirteet ja huollon vaatimukset. Ymmärrämme, että matkailuajoneuvon huolto voi tuntua haastavalta, mutta voit luottaa ajoneuvosi olevan meidän käsissämme hyvässä hoidossa.

Toimimme huoltotoimenpiteissä aina ammattimaisesti ja käytämme vain alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita. Tämä takaa työmme laadun ja ajoneuvosi pitkäikäisyyden. Pyrimme tekemään huollosta mahdollisimman vaivatonta, jotta voit keskittyä nauttimaan matkastasi tietäen, että ajoneuvosi on turvallisissa käsissä.

Lisävarusteet ja kanta-asiakasedut

Jokicaravanista löydät kaikki karavaanarin tarvitsemat lisävarusteet ja tuotteet. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita matkailuajoneuvosi varusteluun ja matkustusmukavuuden lisäämiseen, kuten kemikaalit, kaasut ja muut tarpeelliset tarvikkeet.

Kanta-asiakkaanamme saat nauttia erityiseduista ja tarjouksista. Esimerkiksi tarjoamme kanta-asiakkaillemme alennuksia kemikaaleista ja kaasuista. Tämä on tapamme kiittää ja arvostaa uskollisia asiakkaitamme. Liity kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä monipuoliset edut ja tarjouksemme!

Jokicaravanin kokonaisvaltainen ja ammattimainen huoltopalvelu takaa, että matkasi sujuvat vaivattomasti ja voit luottaa siihen, että matkailuajoneuvosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaika tai tule käymään – olemme täällä palvellaksemme sinua!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra, Raisio, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tervajoki, Tuusula, Uusimaa, Tornio, Rovaniemi, Porvoo, Pirkkala, Pori, Pirkanmaa, Nurmijärvi, Nokia, Mikkeli, Lappeenranta, Kempele, Kouvola, Kokkola, Järvenpää, Kalajoki, Keminmaa, Kemi, Hyvinkää, Iisalmi, Hämeenlinna, Alajärvi, Forssa, Tampere, Jyväskylä, Salo, Lohja, Kajaani, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kuopio, Oulu, Joensuu, Vaasa ja Turku. Olemme laajentaneet toimintaamme ja palvelemme asiakkaita ympäri Suomea. Etsitpä sitten uutta matkailuajoneuvoa tai haluat myydä omasi, ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg