Jokicaravan-T@B-asuntovaunu

Kattavat huoltopalvelut asuntovaunuille

Asuntovaunujen säännöllinen huolto

Asuntovaunun säännöllinen huolto on tärkeää, jotta matkailu sujuu turvallisesti ja mukavasti. Säännöllinen huolto auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia ja pidentää asuntovaunun käyttöikää. Me Jokicaravanilla tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka varmistavat, että asuntovaunusi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Huoltopalveluihimme kuuluu muun muassa jarrujen tarkastus ja huolto, sähkölaitteiden toiminnan varmistaminen sekä vesijärjestelmän puhdistus ja huolto. Näiden lisäksi tarkistamme myös renkaiden kunnon ja ilmanpaineet, jotta matkasi sujuu turvallisesti. Säännöllinen huolto on erityisen tärkeää, jos käytät asuntovaunua usein tai teet pitkiä matkoja.

Talvihuolto ja säilytys

Talvella asuntovaunu tarvitsee erityistä huolenpitoa, jotta se säilyy hyvässä kunnossa seuraavaa matkailukautta varten. Me tarjoamme talvihuoltopalveluita, jotka sisältävät muun muassa vesijärjestelmän tyhjennyksen ja puhdistuksen, lämmitysjärjestelmän tarkastuksen sekä tiivisteiden ja eristeiden kunnon tarkistuksen. Näin varmistamme, että asuntovaunusi on valmis talven haasteisiin.

Lisäksi tarjoamme säilytyspalveluita, joissa asuntovaunusi säilytetään turvallisesti ja suojassa sääolosuhteilta. Talvisäilytys on tärkeää, jotta asuntovaunu ei altistu kosteudelle, pakkaselle tai muille haitallisille tekijöille. Meidän säilytyspalvelumme avulla voit olla varma, että asuntovaunusi on hyvässä kunnossa, kun kevät koittaa ja matkailukausi alkaa uudelleen.

Lisävarusteet ja varaosat

Asuntovaunun huolto ei rajoitu pelkästään teknisiin tarkastuksiin ja korjauksiin. Meiltä löydät myös laajan valikoiman lisävarusteita ja varaosia, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Tarjoamme esimerkiksi aurinkopaneeleita, ilmastointilaitteita, markiisivarusteita ja paljon muuta.

Lisävarusteiden lisäksi meiltä löytyy myös kaikki tarvittavat varaosat, kuten jarrupalat, suodattimet ja sähkölaitteet. Kaikki varaosamme ovat laadukkaita ja yhteensopivia myymiimme merkkeihin, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Näin voit olla varma, että asuntovaunusi toimii moitteettomasti ja turvallisesti.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Me Jokicaravanilla panostamme asiakaspalveluun ja haluamme varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa asuntovaunun huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä sitten pieni korjaus tai laajempi huolto, voit luottaa siihen, että hoidamme asian ammattitaidolla ja huolellisesti.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai vierailemalla myymälässämme Joensuussa tai Lappeenrannassa. Tarjoamme myös mahdollisuuden varata huoltoajan etukäteen, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman joustavasti ja tehokkaasti. Meille on tärkeää, että matkailusi sujuu ongelmitta ja voit nauttia lomastasi ilman huolia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kattavat huoltopalvelut ovat olennaisia asuntovaunun turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Me Jokicaravanilla olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita huoltopalveluita, lisävarusteita ja varaosia, jotta voit nauttia matkailusta huolettomasti. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia asuntovaunusi kunnosta!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg