Asuntovaunun merkkikohtaiset varaosat meiltä!

Laadukkaat varaosat tunnetuille merkeille

Kun tarvitset asuntovaunuusi varaosia, on tärkeää valita luotettava toimittaja, joka tarjoaa laadukkaita ja merkkikohtaisia osia. Me Jokicaravanilla olemme erikoistuneet Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -asuntovaunujen varaosiin. Näiden merkkien varaosat ovat suunniteltu erityisesti kyseisiin malleihin, mikä takaa niiden yhteensopivuuden ja pitkäikäisyyden.

Laadukkaat varaosat eivät ainoastaan paranna asuntovaunusi suorituskykyä, vaan myös lisäävät sen turvallisuutta. Meiltä löydät kaiken tarvittavan, olipa kyseessä sitten jarruosat, sähkölaitteet tai sisustusmateriaalit. Kaikki varaosamme ovat alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen.

Helppo ja nopea toimitus

Ymmärrämme, että asuntovaunun varaosien hankinta voi olla kiireellinen tarve, erityisesti matkalla ollessa. Voit tilata varaosat suoraan verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Meillä on laaja varasto, joten useimmat varaosat ovat saatavilla heti. Jos tarvitset apua oikean osan valinnassa, asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Voit myös tulla käymään myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa, missä voit tutustua varaosavalikoimaamme paikan päällä.

Asiantunteva huoltopalvelu

Varaosien lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme merkeille. Asiantuntevat mekaanikkomme tuntevat Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -asuntovaunut läpikotaisin, joten voit luottaa siihen, että asuntovaunusi on hyvissä käsissä. Huoltopalvelumme kattaa kaiken perushuolloista vaativiin korjauksiin.

Huoltopalvelumme avulla voit varmistaa, että asuntovaunusi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis seuraavaan seikkailuun. Tarjoamme myös ennakoivia huoltopaketteja, joiden avulla voit välttää yllättävät korjauskulut ja pidentää asuntovaunusi käyttöikää. Kysy lisää huoltopalveluistamme ja varaa aika huoltoon jo tänään!

Lisävarusteet ja tarvikkeet karavaanareille

Meiltä löydät myös laajan valikoiman lisävarusteita ja tarvikkeita, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Olipa tarpeesi sitten uudet kemikaalit, kaasut tai muut tarvikkeet, meillä on kaikki mitä tarvitset. Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat monia tuotteita edulliseen kanta-asiakashintaan.

Lisävarustevalikoimamme kattaa kaiken, mitä karavaanari voi tarvita. Tarjoamme muun muassa:

  • Markiisit ja aurinkokatokset
  • Grillit ja keittiövälineet
  • Turvavarusteet ja hälyttimet
  • Vapaa-ajan tuotteet ja viihde-elektroniikka

Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat tuotteet. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat lisävarusteet ja tarvikkeet, jotta matkasi sujuu mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg