Asuntoauton vuokraus Joensuusta – lähde roadtripille

Matkailuautoilun taikaa Joensuun upeissa maisemissa

Jokicaravan on tunnettu korkeatasoisten matkailuajoneuvojen vuokraus- ja myyntipalveluiden tarjoaja Joensuun ja Lappeenrannan seuduilla. Meiltä löydät laadukkaat merkit, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b, ja olemme ylpeitä voidessamme toimia näiden huippumerkkien virallisena edustajana. Kun valitset meidät kumppaniksesi matkailuajoneuvon vuokrauksessa, pääset kokemaan unohtumattoman seikkailun Joensuun lumoavassa luonnossa. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut ja kaiken tarvittavan varustelun, jotta matkasi sujuisi ongelmitta.

Joensuun ympäristö on kuin tehty matkailuautoiluun. Alueen Pohjois-Karjalan kaunis luonto, kimmeltävät järvet, vehreät metsät ja kansallispuistot kutsuvat tutkimaan niitä matkailuauton tarjoamalla vapaudentunteella. Voit suunnistaa kohti suosikkipaikkojasi tai löytää uusia aarteita reittisi varrelta. Laulurinne, joka sijaitsee aivan Joensuun kupeessa, on festivaalivieraiden suosima leirintäalue. Joensuusta on myös helppo lähteä seikkailemaan Pohjois-Karjalan muihin viehättäviin kohteisiin.

Jokicaravan – Laatu ja luotettavuus matkailuajoneuvoissa

Jokicaravanista saat käyttöösi laadukkaat matkailuautot ja -vaunut, olipa kyseessä sitten vuokraus tai osto. Olemme alueen valtuutettu jälleenmyyjä, ja valikoimamme kattaa useita arvostettuja merkkejä, jotka varmistavat matkailuajoneuvojen korkean laadun ja luotettavuuden. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta ajoneuvosta. Jos haluat ensin kokeilla matkailuauton ominaisuuksia ennen hankintaa, voit vuokrata meiltä ajoneuvon ja testata sen käytännössä.

Uutena palveluna toimitamme nyt matkailuvaunut ja -autot suoraan kotiovellesi, jotta matkasi alku olisi mahdollisimman helppo. Kysy lisää tästä kätevästä palvelusta! Mikäli sinulla on vanha matkailuajoneuvo, voit tarjota sitä meille vaihdossa. Me ostamme käytettyjä ajoneuvoja ja tarjoamme huoltopalveluita kaikille myymillemme merkeille, joten voit luottaa meihin niin ajoneuvojen hankinnassa kuin ylläpidossakin.

Jokicaravanin asiantunteva tiimi palvelee sinua Joensuussa ja Lappeenrannassa, ja olemme vuosien kokemuksella rakentaneet vahvan asiakastyytyväisyyden. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman karavaanarille välttämättömiä lisävarusteita ja tuotteita. Kanta-asiakkaanamme nautit eduista, kuten alennuksista kemikaaleihin ja kaasuihin. Jokicaravanin avulla voit toteuttaa unelmiesi matkan Joensuun upeissa maisemissa.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra
Raisio
Rauma
Savonlinna
Seinäjoki
Siilinjärvi
Tervajoki
Tuusula
Uusimaa
Tornio
Rovaniemi
Porvoo
Pirkkala
Pori
Pirkanmaa
Nurmijärvi
Nokia
Mikkeli
Lappeenranta
Kempele
Kouvola
Kokkola
Järvenpää
Kalajoki
Keminmaa
Kemi
Hyvinkää
Iisalmi
Hämeenlinna
Alajärvi
Forssa
Tampere
Jyväskylä
Salo
Lohja
Kajaani
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kuopio
Oulu
Joensuu
Vaasa
Turku

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg