Asuntoauton vuokraus Itä-Suomessa – unelmien matka alkaa tästä

Jokicaravan – Matkailuajoneuvojen myynnin asiantuntija

Jokicaravan on alansa tunnustettu ja pätevä edelläkävijä, joka erikoistuu matkailuajoneuvojen ja erityisluokan moottoriajoneuvojen vähittäismyyntiin. Tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueella, ja meidät löytää Joensuusta sekä Lappeenrannasta. Olemme täällä tukemassa sinua, olitpa sitten suunnittelemassa unelmiesi matkailureittiä tai etsimässä uusia tapoja tutustua maailmaan. Valikoimamme sisältää laajan kirjon tuotuista matkailuvaunuista ja -autoista.

Meillä on yksinmyyntioikeudet Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -brändien matkailuautoihin ja -vaunuihin, mikä varmistaa asiakkaillemme korkealaatuiset ja luotettavat ajoneuvot kaikkiin tarpeisiin. Olemme ylpeitä kyvystämme tarjota asiakkaillemme sekä upouusia että käytettyjä matkailuajoneuvoja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tutustu laajaan valikoimaamme nettisivuillamme tai tule käymään Joensuun tai Lappeenrannan myymälöissämme.

Palvelutarjontamme

Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaillemme kattavia palveluita matkailuajoneuvojen ostoon, myyntiin, vaihtoon ja huoltoon. Ymmärrämme matkailuajoneuvojen erityisvaatimukset ja asiakkaidemme toiveet, minkä vuoksi tarjoamme laajan valikoiman karavaanareille välttämättömiä lisävarusteita ja tuotteita.

Kun haluat vaihtaa vanhan matkailuvaunusi tai -autosi uuteen, meidän vaihto- ja ostopalvelumme käytetyille ajoneuvoille on käytettävissäsi. Voit luottaa asiantuntemukseemme ja saat meiltä suosituksia, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Tarjoamme huoltopalveluita kaikille myymillemme merkeille, jotta matkailuajoneuvosi pysyy aina huippukunnossa. Kanta-asiakkaillemme tarjoamme lisäksi etuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista.

Uutena palveluna Jokicaravan toimittaa matkailuvaunut ja -autot suoraan kotiovellesi valmiina käytettäväksi. Anna meille toiveesi, ja me huolehdimme kaikista valmisteluista puolestasi. Tämä palvelu säästää sinut ylimääräiseltä vaivalta, jotta voit keskittyä nauttimaan matkailuajoneuvosi tarjoamasta vapaudesta ja kokemuksista suoraan omasta kodistasi.

Olitpa suunnittelemassa viikonloppureissua tai pitkäaikaista seikkailua, Jokicaravanin monipuolinen valikoima ja ammattitaitoinen palvelu varmistavat, että matkasi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä, pyydä tarjousta tai tule tutustumaan valikoimaamme Joensuun tai Lappeenrannan toimipisteissämme – autamme mielellämme sinua löytämään unelmiesi matkailuajoneuvon!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra
Raisio
Rauma
Savonlinna
Seinäjoki
Siilinjärvi
Tervajoki
Tuusula
Uusimaa
Tornio
Rovaniemi
Porvoo
Pirkkala
Pori
Pirkanmaa
Nurmijärvi
Nokia
Mikkeli
Lappeenranta
Kempele
Kouvola
Kokkola
Järvenpää
Kalajoki
Keminmaa
Kemi
Hyvinkää
Iisalmi
Hämeenlinna
Alajärvi
Forssa
Tampere
Jyväskylä
Salo
Lohja
Kajaani
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kuopio
Oulu
Joensuu
Vaasa
Turku

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg