Asuntoauton huollot ja varaosat Joensuusta

Huollot matkailuautoosi

Matkailuauton säännöllinen huolto ja varaosien vaihto ovat avainasemassa ajoneuvosi pitkäikäisyyden ja turvallisuuden kannalta. Me Jokicaravanilla tarjoamme kattavat huoltopalvelut ja laajan valikoiman varaosia kaikkiin myymiimme merkkeihin, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b.

Huoltopalvelumme sisältävät muun muassa:

  • Moottorin ja alustan huollot
  • Sähköjärjestelmien tarkastukset ja korjaukset
  • Vesijärjestelmien huollot
  • Ilmastointilaitteiden ja lämmittimien huollot
  • Renkaiden vaihdot ja tasapainotukset

Varaosamme ovat alkuperäisiä ja laadukkaita, joten voit olla varma, että ne sopivat täydellisesti ajoneuvoosi ja takaavat sen moitteettoman toiminnan.

Käytetyt matkailuautot ja vaihtoautot

Jos olet harkinnut matkailuauton vaihtoa tai haluat myydä vanhan ajoneuvosi, meillä on ratkaisu sinulle. Ostamme käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja, ja tarjoamme niistä kilpailukykyiset hinnat. Voit myös tarjota vanhaa ajoneuvoasi vaihdossa uuteen, jolloin saat hyvityksen suoraan uuden ajoneuvon hinnasta.

Meillä on laaja valikoima käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka ovat huollettuja ja tarkastettuja ennen myyntiä. Näin voit olla varma, että saat luotettavan ja toimivan ajoneuvon, joka palvelee sinua vielä pitkään. Käytettyjen ajoneuvojen valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten kannattaa seurata tarjontaamme säännöllisesti.

Kanta-asiakasohjelma ja edut

Jokicaravanin kanta-asiakasohjelma tarjoaa monia etuja. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan, mikä auttaa sinua säästämään matkailuautosi ylläpitokustannuksissa. Lisäksi saat tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Kanta-asiakasohjelmamme edut:

  • Alennukset tarvikkeista ja varaosista
  • Erikoistarjoukset ja kampanjat
  • Ensikäden tieto uusista tuotteista ja palveluista
  • Mahdollisuus osallistua asiakastapahtumiin ja koulutuksiin

Liittyminen kanta-asiakasohjelmaamme on helppoa ja maksutonta. Voit tehdä sen joko verkkosivuillamme tai vierailemalla myymälässämme Joensuussa tai Lappeenrannassa. Tervetuloa mukaan nauttimaan kanta-asiakkaan eduista!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg