Asuntoautojen myyntipalvelut – nopeaa ja vaivatonta kauppaa

Jokicaravan – luotettava asuntoautojen myyntipalvelu

Jokicaravan on luotettava ja kokenut asuntoautojen myyntipalvelu, joka toimii Joensuussa ja Lappeenrannassa. Olemme erikoistuneet Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -matkailuautojen ja asuntovaunujen maahantuontiin ja myyntiin. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita ajoneuvoja sekä kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin.

Olipa sinulla tarve uudelle matkailuautolle tai asuntovaunulle, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Laaja valikoimamme sisältää erilaisia malleja ja kokoja, joista voit valita oman tarpeesi mukaan. Voit tutustua ajoneuvoihimme kätevästi omilla verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:issa, ja tarvittaessa voit myös pyytää tarjouksen tai tulla käymään paikan päällä.

Asuntovaunujen ja matkailuautojen vaihto- ja huoltopalvelut

Jokicaravan ei ainoastaan myy uusia matkailuautoja ja asuntovaunuja, vaan tarjoamme myös erilaisia palveluita vanhojen ajoneuvojen omistajille. Jos haluat päivittää vanhan asuntoautosi tai matkailuvaunusi uuteen, me otamme sen vaihdossa. Ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot ja tarjoamme markkinoiden parhaat vaihtohinnat. Voit luottaa siihen, että saat meiltä reilun ja kilpailukykyisen tarjouksen vaihdossa antamastasi ajoneuvosta.

Lisäksi tarjoamme kaikkiin myymiimme merkkeihin kattavat huoltopalvelut. Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme pitää huolta ajoneuvostasi ja varmistaa sen turvallisen ja luotettavan toiminnan. Jokicaravanin huoltopalvelut ovat saatavilla sekä takuuhuoltoihin että muiden korjausten ja huoltojen tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on hyvissä käsissä meidän ammattitaitoisen tiimimme huollettavana.

Lisävarusteet ja tarvikkeet – karavaanarin paras ystävä

Jokicaravan tarjoaa asiakkailleen myös kaikki karavaanarin tarvitsemat lisävarusteet ja tuotteet. Liity kanta-asiakkaaksemme ja hyödynnä monia etuja, kuten alennettuja kanta-asiakashintoja kemikaaleille ja kaasuille. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi karavaanilomasi varusteluun, oli tarpeenasi sitten luotettava jääkaappi, tehokas kaasuliesi tai kätevä retkigrilli.

Olipa matkasi sitten pidempi tai lyhyempi, meiltä löydät kaikki tarvittavat varusteet mukavan ja turvallisen karavaaniloman toteuttamiseen. Jokicaravan tarjoaa laadukkaita tuotteita tunnetuilta valmistajilta ja voit luottaa siihen, että löydät meiltä juuri sinulle sopivat varusteet karavaanireissuasi varten.

Jokicaravan – asuntoautojen myyntiä ja palveluita jo vuodesta [year]. Luota kokeneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme, kun etsit uutta asuntoautoa tai matkailuvaunua. Tarjoamme sinulle laadukkaat ajoneuvot, vaihto- ja huoltopalvelut sekä tarvittavat lisävarusteet. Ota yhteyttä meihin ja tehdään yhdessä karavaaniunelmistasi totta!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg