Asuntoautojen myynti ja ostaminen – parhaat vaihtoehdot ja vinkit Jokicaravanilta!

Asuntoautokauppa Itä-Suomessa

Jos suunnitelmissasi on asuntoauton myynti tai hankinta Itä-Suomen alueella, Jokicaravan on loistava kumppani: Meillä on alalta vuosien kokemus ja palvelumme ulottuvat Joensuun ja Lappeenrannan toimipisteidemme kautta koko Suomeen (toimitus). Valikoimastamme löydät laadukkaita asuntoautoja ja -vaunuja tunnetuilta valmistajilta, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Tavoitteemme on tarjota parhaita mahdollisia kulkuneuvoja sekä palvelua.

Voit myös tarjota vanhaa asuntoautoa tai matkailuvaunua vaihdossa – ostamme käytetyt vaunut ja autot, ja tarjoamme kaikkiin myymiimme merkkeihin kattavat huoltopalvelut. Meiltä löytyy myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Liity myös kanta-asiakkaaksemme, niin saat esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan!

Tunnista tarpeet ja aseta budjetti

Oman asuntoauton hankintaa miettiessä on tärkeää määritellä henkilökohtaiset tarpeesi ja budjettisi. Mieti esimerkiksi, minkälaiseen käyttöön asuntoauto pääasiassa tulee ja kuinka monta henkilöä sen tulee majoittaa. Pohdi myös, etsitkö yksinkertaista ja kompaktia ajoneuvoa vai tarvitsetko esimerkiksi enemmän tilaa ja mukavuuksia. Omien tarpeidesi ja toiveidesi määritteleminen auttaa löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Budjetin asettaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta tiedät, kuinka paljon olet valmis investoimaan hankintaan. Muista, että asuntoauto on pitkäaikainen sijoitus, joten kenties kannattaa harkita laadukkaampia ja kestävämpiä, mutta myös hieman kalliimpia vaihtoehtoja. Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman malleja eri hintaluokissa, joten löydät varmasti budjettiisi sopivan mallin! Asiantunteva tiimimme auttaa mielellään sopivien vaihtoehtojen kartoittamisessa ja päätöksen tekemisessä.

Tutustu helposti netissä tai tule käymään

Jokicaravan on luotettava valintasi, kun haluat myydä asuntoautosi tai etsit uutta kulkupeliä. Tarjoamme kaikki karavaanarille tarpeelliset lisävarusteet ja tuotteet, joten voimme palvella sinua kattavasti. Uutena palveluna voimme toimittaa matkailuauton tai -vaunun suoraan kotiovellesi valmiina käyttöön! Jos sinulla on vanha asuntoauto tai -vaunu, voimme ottaa sen vaihdossa. Osto- ja vaihtopalvelumme tekevät vaihdosta todella vaivatonta. Tarjoamme myös huoltopalvelut kaikille edustamillemme merkeille, joten voit luottaa siihen, että hankintasi pysyy huippukunnossa.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra, Raisio, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tervajoki, Tuusula, Uusimaa, Tornio, Rovaniemi, Porvoo, Pirkkala, Pori, Pirkanmaa, Nurmijärvi, Nokia, Mikkeli, Lappeenranta, Kempele, Kouvola, Kokkola, Järvenpää, Kalajoki, Keminmaa, Kemi, Hyvinkää, Iisalmi, Hämeenlinna, Alajärvi, Forssa, Tampere, Jyväskylä, Salo, Lohja, Kajaani, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kuopio, Oulu, Joensuu, Vaasa ja Turku.