Käytettyjen matkailuautojen ostaminen – mitä kannattaa huomioida

Ostamassa käytettyä matkailuautoa? Huomioi nämä seikat

Kun suunnittelet käytetyn matkailuauton ostamista, on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja, jotka voivat vaikuttaa sinun matkailuautosi laatuun, hintaan ja toimivuuteen. Tässä lyhyesti muutamia vinkkejä ja huomioitavia asioita, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

1. Huollon ja takuun merkitys

Yksi ensisijaisista seikoista, jota kannattaa tarkastella ennen käytetyn matkailuauton ostamista, on huollon ja takuun tilanne. Jos ostat matkailuauton Jokicaravanilta, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan matkailuauton, joka on käynyt läpi ammattimaisen huollon. Lisäksi, monet merkit joita myymme tarjoavat takuun uusille matkailuautoille. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, tiedäthän että me pidämme huolta sinusta ja matkailuautostasi huoltopalvelumme avulla.

Ostaessasi käytettyä matkailuauton meidän kauttamme sinun ei tarvitse huolehtia huollosta tai takuusta, sillä tarjoamme kattavat huoltopalvelut ja tunnemme myymiemme merkkien erotukselliset tarpeet.

2. Vanhan vaihto uuteen

Oletko harkinnut vanhan matkailuautosi vaihtamista uuteen? Me Jokicaravanilla olemme myös kiinnostuneita ostamaan käytettyä matkailuautoa tai asuntovaunua vaihdossa. Tämä voi auttaa sinua päivittämään matkailuautosi uuteen ja tarjoamme reiluja vaihtotarjouksia.

Vanhasta matkailuautosta luopuminen voi olla helppoa, kun voit luottaa meidän ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan arviointiin. Personaallisen palvelumme ansiosta voimme tarjota sinulle parhaan hinnan, jonka vanhasta matkailuautostasi voi saada. Tällöin matkailuauton vaihto uuteen voi olla kannattavampaa kuin luuletkaan.

3. Tärkeimmät lisävarusteet aivan käsillä

Matkailuauton osto on täydellinen mahdollisuus päivittää myös erilaiset lisävarusteet. Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman karavaanarin tärkeimpiä lisävarusteita ja tuotteita, joten voit täydentää matkailuautoasi tai asuntovaunua juuri niillä varusteilla, joita tarvitset.

Lisäksi, tarjoamme kanta-asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden ostaa kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan. Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat etuja, joita et muualta saa. Jokicaravanilla haluamme tarjota sinulle kaiken mitä tarvitset matkailuautosi tai asuntovaunusi päivittämiseen, jotta voit nauttia täysin siemauksin matkastasi!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg