Uusimmat matkailuautot ja asuntovaunut saatavilla Jokicaravanin valikoimasta

Jokicaravan – Suomen johtava matkailuautojen ja asuntovaunujen myyjä

Jokicaravan on johtava matkailuautojen ja asuntovaunujen myyjä Suomessa. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen laajalla valikoimallamme, joka sisältää suosituimmat merkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut ja tärkeimmät karavaanarin lisävarusteet. Lue lisää valikoimastamme ja palveluistamme alta!

Laaja valikoima matkailuautoja ja asuntovaunuja

Jokicaravanin valikoimasta löydät laadukkaat ja luotettavat matkailuautot ja asuntovaunut niin kesäiseen road trip -seikkailuun kuin talvisiin retkiin. Meiltä löydät varmasti juuri tarpeisiisi sopivan matkailuajoneuvon, oli kyseessä sitten kompakti matkailuauto tai tilava asuntovaunu.

Yhteistyökumppanimme Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b ovat tunnettuja laadustaan ja erinomaisesta suunnittelustaan. Valikoimasta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva matkailuauto tai asuntovaunu, oli toiveissasi sitten moderni ja tyylikäs tai kodikas ja käytännöllinen ajoneuvo.

Helposti käyttövalmiit matkailuautot ja asuntovaunut kotiisi toimitettuna

Haluamme tehdä matkailuautojen ja asuntovaunujen hankinnan sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Tarjoamme nyt uutena palveluna asuntovaunujen ja matkailuautojen toimituksen suoraan kotiisi käyttövalmiina. Tämä tarkoittaa sitä, että voit aloittaa matkailun heti ilman ylimääräisiä huolenaiheita ja vaivaa.

Jokicaravanilla on myös vaihtoautojen osto- ja myyntipalvelu. Voit siis tarjota vanhaa asuntoautoasi tai matkailuvaunuasi vaihdossa ja hyvittää sen uuden ajoneuvon hinnasta. Olemme kiinnostuneita ostamaan käytettyjä asuntovaunuja ja matkailuautoja, ja tarjoamme kaikkiin myymiimme merkkeihin kattavat huoltopalvelut. Voit siis luottaa meihin kaikissa ajoneuvosi huoltoon ja korjauksiin liittyvissä tarpeissa.

Liity kanta-asiakkaaksemme ja hyödynnä tarjouksemme

Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat entistä paremmat edut ja tarjoukset. Tarjoamme esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan. Liity siis joukkoomme ja hyödynnä laaja valikoimamme lisäksi lukuisat edut, joita tarjoamme kanta-asiakkaillemme.

Tervetuloa tutustumaan laajaan matkailuautojen ja asuntovaunujen valikoimaamme Jokicaravanissa! Olemme täällä auttamassa sinua löytämään unelmiesi ajoneuvon ja takaamme ammattitaitoisen huollon ja palvelun jokaiselle asiakkaalle.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg