Tutustu Dethleffsin asuntovaunuihin ja matkailuautoihin

Laadukkaat Dethleffs-matkailuajoneuvot

Olitpa sitten kokenut karavaanari tai vasta-alkaja, Dethleffsin matkailuajoneuvot tarjoavat laadukkaan ja mukavan tavan tutustua Suomen kauniisiin maisemiin ja vapauden tunteeseen, jonka vain tie edessä voi tarjota. Jokicaravanin valikoimasta löydät Dethleffsin asuntovaunut ja matkailuautot, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään, käytännöllisyydestään ja tyylikkyydestään. Dethleffsin mallistossa on vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen, olipa kyseessä sitten pieni retkeilyvaunu tai suurempi, ylellisempi matkailuauto.

Dethleffsin ajoneuvojen suunnittelussa on otettu huomioon niin ergonomia kuin asumismukavuuskin. Tilavat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja modernit varusteet tekevät matkanteosta nautinnollista. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin, ja voit luottaa siihen, että saat meiltä ajoneuvot aina kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotta matkasi sujuvat aina turvallisesti ja vaivattomasti.

Asuntovaunujen ja matkailuautojen räätälöidyt palvelut

Jokicaravan ymmärtää, että jokainen matka on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palveluita. Uutena palveluna toimitamme asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiovellesi. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa matkasi heti ilman ylimääräistä vaivaa. Kysy lisää tästä palvelusta, ja me huolehdimme, että ajoneuvosi on valmis seikkailuun, kun sinä olet.

Jos sinulla on jo matkailuajoneuvo, mutta olet harkitsemassa uuden hankkimista, Jokicaravan tarjoaa vaihtoehdon vanhan ajoneuvosi myymiseen tai vaihtamiseen. Me ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, ja voit luottaa saavasi niistä reilun hinnan. Lisäksi, kun liityt kanta-asiakkaaksemme, saat etuja kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista. Meiltä löydät myös kaikki tarvittavat lisävarusteet ja tuotteet, jotka tekevät matkailusta entistäkin mukavampaa.

Valitse Jokicaravan – matkasi alkaa meiltä

Jokicaravan palvelee asiakkaita Joensuussa ja Lappeenrannassa, mutta toimitamme laadukkaat Dethleffsin matkailuajoneuvot koko Suomeen. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa, ja löydä unelmiesi matkailuauto tai asuntovaunu. Voit pyytää tarjouksen suoraan verkossa tai tulla käymään liikkeessämme, jossa voit tutustua ajoneuvoihin lähemmin ja saada henkilökohtaista palvelua.

Me Jokicaravanilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea matkailuajoneuvojen hankinnassa ja ylläpidossa. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen asuntovaunusi tai seuraava matkailuautosi, olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa. Tervetuloa tutustumaan Dethleffsin laatuun ja löytämään oma vapauden tunteesi – matkasi alkaa Jokicaravanista.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg