Tee matkastasi unohtumaton Dethleffs asuntovaunuilla

Matkailuun Vapautta ja Mukavuutta Dethleffs Asuntovaunuilla

Kun suunnittelet seuraavaa matkaasi, mietit varmasti, miten tehdä siitä mahdollisimman mukava ja ikimuistoinen. Dethleffs asuntovaunut tarjoavat juuri sen vapauden ja mukavuuden, jota kaipaat. Jokicaravanin laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan Dethleffs-mallin, olipa kyseessä sitten viikonloppureissu lähimetsään tai pidempi loma Euroopan halki. Dethleffsin asuntovaunut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja käytännöllisistä ratkaisuistaan, jotka tekevät matkailusta nautinnollista.

Me Jokicaravanilla ymmärrämme, että jokainen matka on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiovellesi. Unohda siis huoli varusteiden hankkimisesta ja keskity olennaiseen: rentoutumiseen ja uusien muistojen luomiseen. Dethleffsin asuntovaunujen avulla voit nauttia luonnon rauhasta ja yöpyä mukavasti missä tahansa – omassa liikkuvassa kodissasi.

Palvelua, Joka Tekee Eroa

Jokicaravan ei ole vain asuntovaunujen ja matkailuautojen myyjä; olemme palvelualan ammattilaisia, jotka haluavat varmistaa, että matkasi sujuu ongelmitta. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin, joten voit lähteä matkaan luottavaisin mielin. Jos sinulla on vanha asuntoauto tai matkailuvaunu, voit tarjota sitä vaihdossa – me ostamme käytetyt yksilöt ja autamme sinua päivittämään matkakalustosi vaivattomasti.

Asiakkaanamme saat myös pääsyn kanta-asiakasetuihin, jotka tuovat lisäarvoa matkailuun. Esimerkiksi kemikaalit ja kaasut ovat saatavilla kanta-asiakashintaan, mikä helpottaa matkan suunnittelua ja budjetointia. Lisäksi, meiltä löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet ja tuotteet, jotka tekevät matkailusta entistäkin mukavampaa. Liity siis kanta-asiakkaaksemme ja hyödynnä monipuoliset edut, jotka on suunniteltu juuri karavaanareiden tarpeisiin.

Valitse Laatu ja Kokemus

Dethleffs on merkki, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja innovatiivisuudestaan. Valitsemalla Dethleffsin asuntovaunun, valitset vuosikymmenten kokemuksen ja saksalaisen insinööritaidon tuloksen. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri oikean mallin, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Olipa kyseessä sitten pieni ja kätevä vaunu kahdelle tai suurempi malli koko perheelle, meiltä löydät vaihtoehdot, jotka tekevät matkastasi unohtumattoman.

Joensuussa ja Lappeenrannassa palveleva Jokicaravan on valtuutettu maahantuoja useille laadukkaille merkeille, ja toimitamme ajoneuvot koko Suomeen. Tutustu valikoimaamme sivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa, pyydä tarjous tai tule käymään – me olemme täällä sinua varten. Matkustaessasi Dethleffsin asuntovaunulla, voit olla varma, että matkasi on paitsi mukava myös turvallinen ja sujuva, kiitos Jokicaravanin ammattitaidon ja palvelun.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg