Sunlight-matkailuautot: Helppoa ja laadukasta matkailua

Miksi valita Sunlight-matkailuauto?

Sunlight-matkailuautot ovat tunnettuja laadustaan ja helppokäyttöisyydestään. Ne tarjoavat erinomaisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin kokeneille karavaanareille kuin aloittelijoillekin. Jokicaravanin valikoimasta löydät laajan skaalan Sunlight-malleja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Sunlight-matkailuautot on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Ne ovat hyvin eristettyjä ja varustettuja moderneilla lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmillä, joten voit nauttia matkailusta ympäri vuoden. Lisäksi niiden tilaratkaisut ovat erittäin toimivia, mikä tekee matkustamisesta mukavaa ja vaivatonta.

Monipuoliset varusteet ja lisävarusteet

Sunlight-matkailuautot ovat varustettu monipuolisilla ja laadukkailla varusteilla, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa. Jokicaravan tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita, jotka voit hankkia matkailuautosi täydentämiseksi. Näihin kuuluvat esimerkiksi aurinkopaneelit, markiisikatokset ja erilaiset säilytysratkaisut.

Lisävarusteiden avulla voit räätälöidä matkailuautosi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Esimerkiksi, jos suunnittelet pitkää matkaa, voit hankkia lisäakkuja ja inverttereitä, jotka takaavat sähkönsaannin myös syrjäisemmillä alueilla. Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät tarvikkeet, kuten kemikaalit ja kaasut, kanta-asiakashintaan.

Helppo ja vaivaton huolto

Jokicaravan tarjoaa kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme matkailuautoihin ja asuntovaunuihin. Huoltopalvelumme varmistavat, että ajoneuvosi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, mikä lisää sen käyttöikää ja arvoa. Voit luottaa siihen, että asiantunteva henkilökuntamme hoitaa huollot ja korjaukset ammattitaidolla.

Huoltopalvelumme kattavat kaiken perushuolloista vaativampiin korjauksiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden huoltaa ajoneuvosi ennen pitkää matkaa, jotta voit lähteä reissuun turvallisin mielin.

Käyttövalmiit toimitukset kotiovelle

Yksi uusimmista palveluistamme on matkailuautojen ja asuntovaunujen käyttövalmiit toimitukset suoraan kotiovellesi. Tämä palvelu on suunniteltu tekemään matkailuauton hankinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Kun tilaat ajoneuvon meiltä, voit olla varma, että se toimitetaan sinulle täysin käyttövalmiina, kaikki tarvittavat varusteet ja tarvikkeet asennettuina.

Tämä palvelu on erityisen kätevä niille, jotka asuvat kauempana Joensuusta tai Lappeenrannasta. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme, pyytää tarjouksen ja tehdä tilauksen helposti verkossa. Me huolehdimme lopusta, ja sinä voit keskittyä nauttimaan matkailusta.

Asiakaspalvelu ja kanta-asiakasohjelma

Jokicaravanin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa matkailuautoihin ja asuntovaunuihin liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä uuden ajoneuvon hankinta, huolto tai lisävarusteiden valinta, asiantunteva henkilökuntamme on täällä sinua varten. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai vierailla myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Kanta-asiakasohjelmamme tarjoaa monia etuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme voit hyödyntää näitä etuja ja saada ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat parasta mahdollista palvelua.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg